A Nanobrow Lamination Kit, az otthoni szemöldök laminálás kulcsa

Bár a szemöldök laminálás régóta létező eljárás, viszont igazán nagy népszerűségre csak az elmúlt időszakban tett szert, köszönheti mindezt az otthon is elvégezhető megoldásoknak. Igen, jól hallottad már a saját fürdőszobádban is pillanatok alatt lelaminálhatod a szemöldöködet! Minden amire szükséged lesz az egy jó szemöldök lamináló készlet, példéul olyan mint a Nanobrow Lamination Kit. Derítsd ki hogyan végezhető el otthon a laminálás és vajon miért is a Nanobrow legkeresettebb segédeszköz mind közül!

Mi az a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy féltartós kozmetikai kezelés, amely több héten át  remek formát biztosít a szemöldökök számára. Ez egy speciális megoldás, amely befolyásolja a szemöldök szőrzet szerkezetét, és segít megváltoztatni az alakját és a helyzetét. Ez a kezelés egy kicsit olyan, mint a dauer, ami a haj formáját befolyásolja.
A laminálás a megemelt, bolyhos, és telt szemöldökök érdekében történik. Ráadásul a legfrissebb szemöldök trendeknek megfelelően a kívánt irányba fésülheted. A laminálás segít megemelni és formálni, valamint vastagabb megjelenést kölcsönözni a szemöldöknek.

Nanobrow Lamination Kit – egy egyedülálló készlet otthoni szemöldök lamináláshoz

Az otthoni szemöldök laminálás a Nanobrow készlettel nagyon kevés időt vesz majd igénybe! Felejtsd el az órákig tartó várakozást – most a teljes kezelést mindössze 20 perc alatt elvégezheted. Hiszen mindössze 3 termék felvitelére lesz szükséged: szemöldök ragasztó, lifting oldat és fixáló. Bár a Nanobrow Lamination Kit jelentősen lerövidíti a kezelési időt, a hatás a szemöldökön ugyanolyan hosszú ideig meglátszik – esetenként még tovább is -, mint egy professzionális szépségszalonban végzett szemöldök laminálásnál: ez akár két hónapig is tökéletesen formázott, gyönyörűen festett szemöldököt jelent. Az egészséges megjelenéséről és állapotáról már nem is beszélve. Ráadásul a Nanobrow készlet 10 kezelésre elegendő!

A Nanobrow Lamination Kit – egy egyszerűen használható szemöldökemelő és lamináló készlet.

Elérhető a www.nanobrow.hu oldalon, illetve a legnevesebb online és fizikai szépség szaküzletekben.

Szemöldök laminálás otthon – Nanobrow Lamination Kit

A Nanobrow Lamination Kit professzionális termékeket foglal magába, amelyek tökéletesek az otthoni kezelés elvégzéséhez. Az elegáns doboz tartalma a következő:

 1. szemöldök ragasztó
 2. lifting solution
 3. fixáló
 4. 1 szett a különleges applikátorokból, egy ecset és egy spirál
 5. részletes útmutató, lépésről-lépésre, hogy a folyamat könnyen kivitelezhető legyen

Fontos megjegyezni, hogy a Nanobrow Lamination Kithez tartozó üvegeket könnyű megkülönböztetni, hiszen mind gondosan fel van számozva. Egészen bizonyosan nem fogsz összezavarodni, akkor sem ha éppenséggel először laminálnál.

Szemöldök laminálás otthon – milyen végeredményt produkál és meddig tart ki?

 • Először is, a szemöldökeid sokkal dúsabbak és teltebbek lesznek.
 • A tapintásuk kellemes, a ragyogásuk egészséges lesz.
 • A laminálással a szálakat a kívánt pozícióba rendezheted – teljesen át fogod tudni venni az uralmat!
 • Az otthoni laminálás még a legkezelhetetlenebb, legrendetlenebb szemöldökökön is segít.
 • A szemöldököket még attraktívabbá varázsolja.
 • Az eljárást követően a végeredmény sokkal letisztultabb és dúsabb lesz.
 • Annyira jól néznek ki, hogy nem lesz szükséged sminkre sem!
 • Az eredmény több héten át tart.
 • Szimmetrikus lesz a végeredmény.

Nanobrow Lamination Kit – kinek való?

Az otthoni laminálás olyanok számára nagyszerű alternatíva, akik természetes, ugyanakkor tartós formázási módszert szeretnének, amivel könnyedén orvosolható a szemöldökök helyzete. Általánosságban véve, mindenki számára alkalmas, aki szeretné kihangsúlyozni a szemöldökét és javítani az alakját, hogy ne kelljen hetekig aggódnia miatta. Szintén nagyszerű lehetőség mindazok számára, akik reggelente küszködnek, esetleg a természetes szépség nagy hívei.

Szemöldök laminálás – kezdő szett. A Nanobrow készlete mindenki számára tökéletes!

Mindegy, hogy professzionálisan laminálod a szemöldököket, vagy csak otthoni saját használatra szánod, egy jó készletre szükséged lesz – ehhez mi a Nanobrow Lamination Kittet ajánljuk, amely meg fog döbbenteni a teljesítményével, a hatásával és a könnyű kezelhetőségével. Fontos szempont, hogy időt fog neked megspórolni. A Nanobrownak hála az egész procedúra nem fog 20 percnél tovább tartani!

Próbáld ki az elmúlt hónapok legnagyobb szemöldök trendjét! Válaszd a Nanobrow Lamination Kittet!