A Nanoil Castor Oil 10 előnye, amit tudnod kell!

Ricinusolaj, pótolhatatlan a 21. században. Egyetlen növényi olajjal átfogóan gondoskodhatsz a külsődről: táplálhatod a bőrödet, tisztíthatod az arcodat, felgyorsíthatod a hajnövekedést, sötétítheted a szempilláidat és a szemöldöködet…

Nanoil castor oil értékelés

Valóban, a ricinusolaj felhasználási területei szinte korlátlanok. Olvass tovább, hogy megismerd a legjobb  ricinusolajokat, amelyek segíthetnek abban, hogy a lehető legjobban nézz ki.

Válaszd a legjobb minőséget, szerezd be a Nanoil Castor Oil-t!

Ha nem szeretnél kompromisszumokat kötni, válaszd a Nanoil Castor Oil-t, mert ez az olaj a legmagasabb minőségű növényi olajat kínálja. A felhasználók által legjobbnak ítélt, és páratlanul tartós eredményt nyújt.

A Nanoil Castor Oil 10 alkalmazása

Tudtad, hogy a tiszta ricinusolaj tökéletesen alkalmas számos gyakori, szépségápolással kapcsolatos probléma kezelésére? Az alábbiakban tíz, a Nanoil Castor Oil által kínált alkalmazást találhatsz.

#1 ricinusolaj a bőrön 

Ez az olaj csodálatos, ha teljesen természetes balzsamként használjuk a száraz és feszülő bőrre. Hidratálja, táplálja és megnyugtatja a felhámot, puha és kellemes tapintásúvá teszi azt. Érzékeny és hiperreaktív bőr esetén keverd a ricinusolajat más növényi olajjal, pl. jojoba olajjal vagy argánolajjal.

#2 ricinusolaj a pattanások ellen

A ricinusolaj csodákra képes, ha az arc és a test pattanásos bőrére alkalmazzuk. Eltünteti a pattanásokat anélkül, hogy hozzájárulna a kiszáradáshoz, ami ritka tulajdonság. A zsírsavak, amelyekkel a ricinusolaj tele van, helyreállítják a bőr védőgátját, és elpusztítják a pattanásokért felelős baktériumokat. Ne aggódj, hogy a ricinusolaj eltömítheti a pórusokat, mert nem fogja.

#3 ricinusolaj a bőr fertőtlenítésére

Mint már tudod, a ricinusolaj megöli a baktériumokat. Amit szintén megöl, az a gomba, ezért tökéletes kozmetikumot, amit nemcsak az arcra, hanem a lábakra is alkalmazhatsz.

#4 ricinusolaj az izmok ellazítására edzés után

A magas ricinolsav-koncentrációnak köszönhetően a tiszta ricinusolaj enyhülést hoz a fájó és fáradt izmoknak edzés után. A fájó ízületeket is megnyugtatja.

#5 ricinusolaj a dúsabbnak tűnő és hosszabb hajért

Tulajdonképpen ez a ricinusolaj egyik legmegkülönböztetőbb tulajdonsága. Hidegen sajtolva a ricinusolaj bővelkedik olyan tápanyagokban és elemekben, amelyekre a hajnak szüksége van ahhoz, hogy erős, hosszú és fényes legyen. Masszírozd a ricinusolajat a fejbőrbe és kend szét a hajhossz mentén, hogy stimuláld a tüszőket és visszafordítsd a haj károsodását.

#6 ricinusolaj az ellenőrizetlen hajritkulás megelőzésére

Ha hajritkulásban szenvedsz, használd a finomítatlan ricinusolajat. Már néhány kezelés után észre fogod venni, hogy a hajad erősebb lesz. Ráadásul a ricinusolajos hajkezelés tökéletes az úgynevezett szezonális hajhullás problémájának minimalizálására.

#7 ricinusolaj a korpásodás leküzdésére

Íme egy másik mikroorganizmus, amely ellen a ricinusolaj képes felvenni a harcot – az élesztőszerű gomba, amely a fejbőrön élő olajokkal táplálkozik. Ha ricinusolajat kensz a fejbőrre, könnyen megbirkózhatsz a korpával.

#8 ricinusolaj a hosszabb és vastagabb szempillákért/szemöldökért

A rövid és törékeny szempillák és szemöldökök a ricinusolajnak köszönhetően erősebbé tehetők. Használj tiszta szempillaspirál kefét és minden nap lefekvéskor vidd fel az olajat a tiszta szempillákra és szemöldökre. Hamarosan jelentős javulást fogsz látni a megjelenésükben. Sötétebbé is kell válniuk.

#9 ricinusolaj az erősebb körmökért

Ricinusolajjal táplálhatod és hidratálhatod törékeny körmeidet. Dörzsöld be vele minden nap a körömlemezt néhány hétig, hogy lásd a különbséget.

#10 ricinusolaj az OCM-ért

Használd a Nanoil Castor Oil-t, hogy alaposan megtisztítsd a bőrodet. Az olajtisztító módszer csodálatos hatást biztosít, tiszta és hidratált, így foltmentes lesz a bőröd. Keverd a ricinusolajat más növényi eredetű olajokkal, hogy saját, személyre szabott keveréket hozz létre a bőr számára.

Több információ a hivatalos honlapon – nanoil.hu

Nanoil RICINUS OLAJ értékelés