Bámulatos hajszínezés a ColorCuts Highlighting Foam Strips-szal

A bámulatos hajszín elkészítésének alapfeltételének a tapasztalt személyzet és a professzionális fodrászati segédeszközök tekinthetőek. A máltai ColorCuts márka a melírozáshoz és a haj színezéséhez megalkotta a termikus csíkjait – Highlighting Foam Strips. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy semmi perc alatt, ráadásul környezettudatosan alkosd meg a legszebb frizurákat.   

color cuts melír habcsíkok

Ezek a praktikus kiegészítők gördülékenyebbé teszik a színezést, ezzel gyorsítva és pontosítva azt. A Highlighting Foam Strips egyet jelent az esztétikus, kényelmes és higiénikus végeredménnyel. A cég azért alkotta meg a hab csíkokat, hogy alternatívát kináljon az alumínium fóliára. Hiszen ezek a fóliák számos elrontott festésért és szétroncsolt hajért felelőssé tehetőek.

A ColorCuts lapocskái gondoskodnak a maximális védelemről. A rétegek közötti rész könnyedén szellőzik, nem melegszik túl. Ezzel lehetővé válik a káros hatások minimalizálása és a folyamat felgyorsítása. Az alumínium fóliával azonban sokszor megég a haj, rossz a színválasztást, esetleg sérüléseket és fejbőr irritációt tapasztalunk.  Az egyedi, termikus és könnyed Highlighting Foam Strips-szel mindez elkerülhető.

ColorCuts foam strips for multi-layer colouring

A csúcsminőségű, polisztirolhabból készült színes csíkok hatalmas szenzációnak számítanak a fodrászok között. Ez a környezettudatos és a szakemberek kedvencének számító modern megoldás egy igazi bestseller. A csíkok 80%-ban újrahasznosított anyagból készültek, és akár 3-szor is tisztíthatóak mosógépben!

Egy csík egyedül 10×30.5 cm hosszú, tetszés szerint hajlítható és bármiyen hajhosszhoz igazítható. Akár 800 használathoz is megfelelő, ezzel téve lehetővé nagyobb összegek megspórolását a szalonod számára. Ezek a környezetbarát csíkok ráadásul újrahasznosítottak.

Highlighting Foam Strips ColorCuts – tulajdonságok

  • gyors és kényelmes eszköz hajfestéshez
  • a haj sérülésének minimális kockázatával
  • rugalmas, félig átlátszó anyag
  • 100%-os ellenőrzés a festés folyamata felett
  • könnyen igazítható
  • a különböző színek segítenek megkülönböztetni a felkent különböző árnyalatokat
  • minden hajfestési technológiához tökéletes
  • újrafelhasználható és biológiailag lebomló
  • figyelemfelkeltő és kényelmes a  vendégnek
  • a kezelés ideje a felére csökken

Ezek az egyedülálló csíkok modern és praktikus megoldást nyújtanak a fodrászatoknak. Többször is felhasználhatóak, tisztíthatóak akár mosógépben is, a minőségén mit sem fog változtatni. Mondj búcsút a vendég haját károsító alumínium fóliáknak. Legyen a színezés folyamata kényelmes és esztétikus egyszerre.

A könnyű és rugalmas anyag miatt totális kontrollt gyakorlhatunk a festés felett, illetve a ráfordítandó idő is lerövidül. Még a többlépéses hajfestés is könnyen és gyorsan kivitelezhető, így a vendégnek nem kell egy örökkéválóságot a székben ülve töltve, arra várnia, hogy a szerek megtegyék hatásukat. A polisztirolhab minimalizálja a sérülés kockázatát, nem húzza a hajat és a bőrben sem tesz kárt.

A ColorCuts Highlighting Foam Strips segítségével vedd át teljes egészében az uralmat a hajfestés minden egyes állomása felett! Legyen a te szalonod is innovatív és ökológialilag tudatos! Válassz olyan praktikus megoldásokat, amely megkönnyítik a csapatod egészének az életét és a vendégeket is megelégedéssel fogja eltölteni.

Több információ: colorcuts.mt

színezőhab habcsíkok color cuts