Hibátlanul sminkelt szemöldök a Nanobrow Lamination Gelnek hála. Ismerkedj meg vele!

A szemöldök megszínezése jelenti az egyik legjobb módot a szemek hangsúlyozására. A rakoncátlan szőrszálak megregulázására és fixálására használj Nanobrow Lamination Gelt. A megfelelő ívű szemöldök nagymértékben hozzájárul az arc szépségéhez. 

a legjobb szemöldökzselé

Nanobrow Lamination Gel – kifejezetten a te szemöldökeid számára 

Sokféleképpen vagyunk szépek, a Nanobrow éppen ezért 4 árnyalatban alkotta meg a Lamination Gelt, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A kefe könnyen használható és lehetővé teszi, hogy problémamentesen férjünk hozzá még a legkisebb szőrszálakhoz is – imádni fogod a szemöldökeid új külalakját.

Nanobrow Lamination Gel:

  • formázza a szemöldököket, és kihangsúlyozza a természetes alakjukat
  • 24 órán át a helyükön tartja őket
  • szebbé teszi azokat 
  • az ápolás és ragyogás érdekében rengeteg ricinusolajat tartalmaz

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Ismerkedj meg a különleges Nanobrow géllel!

Ez a szemöldök spirál szerű színezett, illetve átlátszó gél tökéletesen képes alkalmazkodni az igényeidhez – kifejezetten úgy alkották meg, hogy rendezetté és ragyogóvá tegye a szemöldököket. A szemöldököd ívei 24 órán át olyanok lesznek, mintha lamináláson jártál volna!

A Nanobrow Lamination Gel használata szuper egyszerű: vegyél fel egy kis mennyiséget a gélből a kefe segítségével, majd oszlasd szét a szemöldöködön. A felesleg nem rakódik le  – a szemöldök sminked egyszerűen hibátlan lesz. 

A hozzáadott ricinusolaj miatt a szemöldökök valóban dúsabbak, mélyebb árnyalatúak, teltebbek és ragyogóbbak lesznek. Védve lesznek a külső tényezőkkel szemben, így ellenállóságuk garantált. A szemöldököd egy pillanat alatt vastag, bozontos, valamint fényes lesz, ráadásul a csodaszernek hála rögtön gyorsabban is kezdenek majd nőni.  

Álmaid szemöldökformázója 

Használd a Nanobrow Lamination Gelt önmagában, vagy más Nanobrow termékekkel kombinálva. A hatásuk csodálatos lesz. A gél arra is tökéletes, hogy más szemöldökformázó kozmetikumok élettartamát meghosszbbítsa. Biztos lehetsz abban, hogy sok órán keresztül a helyén marad!

A Nanobrow géljének hála pontosan úgy formázod a szemöldöködet, ahogyan csak szeretnéd. Mivel egyidejűleg járul hozzá a szemöldök smink felviteléhez és a szemöldök feltöltéshez, így nem fog sok időt igénybe venni. A sminkelés élvezetes lesz és a csodaszép szemöldökeid a kedvedre is pozitív hatást gyakorolnak majd. 

A precíziós applikátornak hála a legrövidebb szőrszálakat is eléri, viszont a ragacsosságról és termékmaradványokról nem beszélhetünk. A Nanobrow Lamination Gel a szemöldökök sűrűségétől és vastagságától függetlenül minden szemöldök előnyére válik. 

Válaszd a Nanobrow Lamination Gelt

A Nanobrow Lamination Gel nappali és alkalmi sminkhez is jól használható. Az egyszerűségéből fakadóan a sminekelés gyerekjáték és valódi örömforrás lehet. Az applikátorra egy kevés kozmetikumot felvéve, egyszerűen csak simítsd végig a szemöldökeiden a növekedési irányukkal megegyezően. Ha dúsítanál, akkor fésüld visszafelé őket. 

Próbáld ki az átlátszót a szemöldök kívánt módon történő formázásához és rögzítéséhez, míg a színezettel erőteljesebb sminket és a hiányos részek kitöltését eszközölheted ki. Használd a  Nanobrow Lamination Gelt amikor csak szükséges – 100%-ban garantált a bámulatos végeredmény

szemöldök modellező gél