HŐVÉDELEM: Nanoil Heat Protectant Spray véleményezése

hővédő spray nanoil

Amikor elérsz a falig a haj kihasználhatóságát tekintve, addigra a hajad fénytelen, töredező és gyenge. Ilyenkor az állapota súlyosan károsult és kontrollálhatatlan módon kezdő összevisszaállni. Ez azt jelentené, hogy hagyjunk fel mindenféle népszerű hajformázási technika és a hajszárító használatával? Természetesen nem! 

Minden gond nélkül folytathatod a hihetetlenebbnél-hihetetlenebb frizurák elkészítését, mindössze arra kell ügyelned, hogy a magas hőmérséklettel szemben védelmet biztosíts a számára. Hogyan teheted meg mindezt? Például olyan hővédő spray-ken keresztül, mint a Nanoil Heat Protectant Spray. Valójában ez a termék sokkal többet képes adni annál, minthogy elbarikádozza a hajszálakat a külső agresszorokkal szemben. Mégis mit jelent az a sokkal több? 

Miért fontos védeni a hajat a hővel szemben?

A szomorú igazság az, hogy a közepes fokozatra kapcsolt hajvasaló sem kíméli jobban a hajat a hő okozta károsodásokkal szemben, sőt. A legtöbb egyenesítő készülék akár 240°C is felmelegíthető, ami rettenetesen káros tud lenni a haj számára. Ennek tudatában visszaveszed a hőt 160°C-ra gondolván, hogy ezzel kiküszöböld a problémát. Természetesen, ez jobb módja a formázásnak, de nem a legjobb megoldás. A forró kerámia lapok ígyis végig simítva a hajszálakat, hozzájárulnak a nedvesség elvesztéséhez. 

Sokkal több aggodalomra ad okot, hogy az ilyen típusú problémákért nem csak a hőformázó eszközöket lehet hibáztatni. Tisztában vagy azzal, hogy a hajkoronádra a napsugárzás és az erős szél is rossz hatással lehet? Mivel ezek az agresszorok mint kiszívják a hajból a életet és a nedvességet, mindenképpen tenned kell valamit. Erre a megoldás pedig egy hővédő spray lehet. 

nanoil heat protectant spray

 

Hogyan képes a Nanoil Heat Protectant Spray garantálni a haj biztonságát?

A Nanoil által piacra dobott hővédő spray minden feladatot egyszerre lát el, ezzel válva igazi jollyjokerré. Számottevően megerősíti a hajat azáltal, hogy ellenállóvá teszi az extrém hőmérséklettel szemben. A Nanoil Heat Protectant Spray a hő hatástalanítása érdekében súlytalan akadályt képez a hajszálakon. Ezzel gondoskodik a vízvesztés megakadályozásáról és a haj rugalmasságának, fényének és könnyen kezelhetőségének a megtartásáról. Az alkalmazását tekintve, felfújhatod a hajszárítás előtt frissen mosott, még nedves fürtjeid, illetve a fényvédelem érdekében a száraz hajadra is. 

Sokkal több puszta hővédelemnél 

Miért imádják a nők világszerte annyira a Nanoil Heat Protectant Spray-t? Természetesen azért, mert többek között a Nanoil hővédő spray-je lehetővé teszi, hogy lelkiismeret furdalás nélkül szárítsd meg a hajadat. A selyem fehérjének köszönhetően a kozmetikum jelentősen képes akár néhány másodperc alatt is javítani a frizura megjelenésén. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy a Nanoil Heat Protectant Spray elbánik a magas hőmérséklettel: 

  • kiegyenesíti a haj felületét 
  • megnövelt a ragyogást és fokozott rugalmasság 
  • megerősíti a hajat
  • megakadályozza a töredezést és az elektrosztatikusságot 
  • bársonyos lesz a haj érintése 
  • hidratáltság és tápláltság 
  • kezelhetővé teszi a hajat 

 

Nanoil Heat Protectant Spray: Minden jó dolog egy üvegben 

A Nanoil hővédő spray használatalának előnyei tehát elég nyilvánvalóak. Ez a termék a hajat: erősebbé, rugalmasabbá, hajlékonyabbá, hidratáltabbá, mindig könnyen formázhatóvá, rendezetté és fényessé teszi. A Nanoil Heat Protectant Spray-je megvédi a hajat egy sor káros tényezőtől, többek között mindenféle formázó eszköztől; az erős, dehidratáló széltől, a napfénytől és még sok minden mástól is. Éppen ezért bevetheted az egésznapos strandolás vagy a hétvégi túrázás esetén. Mindennek tetejében a Nanoil Heat Protectant Spray a kezelhetőség fokozása miatt a tökéletes frizura elkészítésében is a segítségedre siet majd. Így egész nap élvezheted a tökéletes frizura élményét, anélkül, hogy igazgatnod kellene. Egyszerűen permetezd a Nanoil termékét a hajadra és formázd a tincseidet kedved szerint.