Melyik szemöldök pomádé a legjobb?

A szemöldök pomádék még mindig verhetetlen szemöldökformázó termékek. Egyedülállóak, hiszen csak velük lehet olyan merész és erősen definiált szemöldököt készíteni, de ha szükséges, akkor finom szemöldöksminket is. Melyik a legjobb szemöldök pomádé? Nézd meg rangsorunkat, és tudd meg, ki a győztes!

Melyik szemöldök pomádé a legjobb? 

Melyik szemöldök pomádé a legjobb? 

NANOBROW Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

ÉRTÉKELÉS 10/10 ★★★★★★★★★★

A legnépszerűbb és legjobban ajánlott szemöldök pomádé. Gyönyörűen kitöltött, definiált és kiemelt szemöldökről gondoskodik! Semmi sem emeli ki jobban a szemed és a vonásaidat, mint a pomádéval tökéletesen definiált szemöldök! Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a legjobb szemöldök pomádé! Könnyű felvitele el fog kápráztatni. Imádni fogod a három rendkívül kifinomult, semleges árnyalatot is, amelyek könnyedén illeszkednek természetes szemöldökszínedhez. Formulája vegán, vízálló és szuper tartós, de a smink eltávolítása közben könnyen lemosható – nem kell dörzsölni a szemöldöködet, gyengítve ezzel a finom szőrszálakat. Egy igazi bajnok!

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

ANASTASIA BH DipBrow

ÉRTÉKELÉS 9/10 ★★★★★★★★★

Anastasia Beverly Hills, Diprow Pomade – világszerte számos drogériában kapható, akár 11 árnyalatban! A széles árnyalatválasztékot úgy alkották meg, hogy a szőkéknek és a barnáknak egyaránt megfeleljen. Egyesek szerint sok árnyalat nagyon hasonlít egymásra, és nehéz kiválasztani a megfelelőt, különösen, ha online vásárolsz. Jobb, ha drogériában veszed meg és saját magad teszteled az árnyalatokat, mielőtt meghozod a végső döntést. Ez a lelkesen ajánlott szemöldök pomádé az egyik legnépszerűbb a világon, és az egyik első, amit valaha is kiadtak. Már most ikonikusnak számít. Az ára azonban nem túl megfizethető. A pomádé nagyon tartós és vízálló.

Tarte Frameworker™ Brow Pomade

ÉRTÉKELÉS 8/10 ★★★★★★★★

Szuper tartós, vízálló és szépen kidolgozott szemöldök pomádé. Elég sok árnyalat közül lehet választani, bár többnyire a világos színek dominálnak. A kellemes, de kicsit sűrű állagot beárnyékolja a kicsit kevésbé kellemes ár. A formula kifinomult, ahogy az egy ilyen neves márkától elvárható. Kicsit nehéz lemosni a nap végén. A termék vegánbarát.

Benefit Cosmetics POWmade

ÉRTÉKELÉS 7/10 ★★★★★★★

A Benefit egy népszerű és elismert szépségápolási márka, amely folyamatosan újabb és újabb szemöldökformázó termékeket ad ki. Vajon az ő krémes pomádéjuk a legjobb, amit egy gyönyörű, de kicsit tinédzser kinézetű tégelyben adnak ki? A Benefit Cosmetics POWmade hatalmas népszerűségnek örvendett, és még ma is lelkesen ajánlják. Nyolc árnyalatban kapható, vegán és vízálló formula, valamint a speciális peremmel ellátott tégellyel rendelkezik, amelyből az ecsettel letörölhető a felesleges pomádé. Mi a helyzet az általa nyújtott hatásokkal? Elég finomak, mivel a pomádé más formulával rendelkezik, mint elődje, és ezért más a pigmentáltsága is.

Diego Dalla Palma RVB LAB Make Up Cream Eyebrow Liner

ÉRTÉKELÉS 6/10 ★★★★★★

Ezt a pomádét gyakran “szemöldökvonalzónak” nevezik, mivel lehetővé teszi az ívek tökéletes körvonalának kialakítását. Elég sűrű, így a szemöldököd kitöltéséhez némi gyakorlásra lesz szükséged, hogy elsajátítsd a használatát. Ez a szemöldök pomádé vízálló, és ahogy a gyártó biztosítja: tökéletesen tapad a bőrhöz. A formula gyorsan szárad, ezért gyakorlásra lesz szükséged, miközben kitöltöd vele a szemöldököd – az ecsetvonásoknak pontosnak kell lenniük, mert később nehéz lesz javítani.

Indestructi’Brow Lock & Load Eyebrow Pomade

ÉRTÉKELÉS 5/10 ★★★★★

Az Ultimate Eyebrow Pomade & Powder egy meglehetősen szokatlan duó: két kis tégelyben kapsz egy krémes pomádét és egy szemöldökport. Mivel azonos árnyalatúak, nem igazán tudnak ombre hatást kelteni a szemöldöködön. A púdernek ki kellene töltenie az íveket azokon a területeken, ahol a pomádé nem sikerült? A szemöldök púder nem alkalmas arra, hogy önmagában használja, mivel nem tartós és közepes fedést biztosít. Azonban el kell ismerni, hogy ez egy érdekes új megközelítés a szemöldök sminkeléshez, és bár nem a legjobb szemöldök pomádé, ez az egyedi duó figyelmet érdemel.

Szemöldök pomádé: hogyan kell használni?

  1. Tisztítsd meg a szemöldöködet egy vattakoronggal: ne feledd, hogy száraznak és zsírtalanítottnak kell lennie. Fésüld meg őket egy pálcikával, hogy könnyebb legyen a megfelelő formát adni nekik.
  2. Vigyél fel egy keveset a pomádéból egy ecsetre.
  3. Határozd meg az alsó szemöldök vonalát, a farok felé haladva.
  4. Most dolgozz a farok formáján: ne feledd, hogy hegyesnek és erősebben hangsúlyozottnak és hangsúlyosabbnak kell lennie, mint a szemöldök többi része.
  5. Határozd meg a felső szemöldök vonalat. A szép és természetes hatás érdekében hagyd érintetlenül a belső szemöldökszélt, és néhány milliméterrel arrébb kezd el.
  6. Töltsd ki a felső és az alsó szemöldökvonal közötti területet, próbálj meg több terméket felvinni a szemöldök végére és kevesebbet a szemöldök középső és belső részére.
  7. Ezután csak fésüld ki a felesleges pomádét egy pálcikával, ha szükséges. Óvatosan, felfelé fésülve a szemöldököd. Kész!