Nanobrow Shape Mascara: A legjobb szempillaspirál a szemöldökformázó rutinodhoz

Szemöldök spirál

Mitől olyan híres a szemöldök smink? Van egy nyilvánvaló magyarázat. A szemöldök tökéletesen keretezi a szemünket, kiemelve annak színét. A lényeg, hogy természetesnek tűnjenek, ne pedig karikatúraszerűnek. A Nanobrow Shape Mascara biztosítja ezt! Formázza a szemöldököt és elmélyíti a színét, függetlenül attól, hogy mennyire problémásak.

Mit tesz a Nanobrow a szemöldök hibátlanná tételéért?

  • Elrejti az összes ritkás területet.
  • Pigmentekkel töltik ki a szemöldököt.
  • A szemöldök vastagabbnak és bolyhosabbnak tűnik.
  • 24 órán át megőrzi a kívánt szemöldökformát.
  • A fényt növelő és tápláló formula kovasavat tartalmaz.

Az új, mindent megváltoztató szemöldökfesték minden egyes szőrszálat bevon minden egyes szemöldökszálat a teltebb, dúsabb szemöldökért. Nem csomósodik, nem maszatolódik és nem ragad össze a szemöldök. A szilícium-dioxid hozzáadásával táplálja és erősíti a szemöldökgyökereket, megakadályozva a szőrszálak kihullását.

A kifinomult spirál garantálja a pontos felvitelt minden alkalommal. Tökéletes szempillaspirál azoknak, akik természetes, mégis határozott megjelenésű szemöldököt szeretnének. Érzékeny bőrűeknek is jót tesz, mert a gondosan válogatott összetevők csökkentik az irritáció kockázatát. Nem kell aggódni a káros anyagok miatt. Maradj nyugodt! A Nanobrow Shape Mascara parabének és szulfátok nélkül készült.

Nanobrow Shape Mascara

A termék három színben kapható:

A Nanobrow Shape szempillaspirállal gyönyörű sminket készíthesz. 

Senki sem szeretne lapos, egyenetlen, aszimmetrikus szemöldököt. Sajnos így néz ki, ha a szemöldökszőrzeted vékony vagy alig észrevehető. Szerencsére itt van a Nanobrow!

Az egyedülállóan dúsító és volumennövelő szempillaspirál hihetetlenül dúsítja a szemöldököt, nem pedig elnehezíti azt. Mindez az innovatív formulának köszönhetően lehetséges, amely néhány perc alatt hat. A Nanobrow Shape Mascara napról napra több rajongót szerez – a szuper egyszerű használat és a szép szemöldök smink kombó vonzza őket.

Nanobrow Shape Mascara – használati utasítás

Elég néhány mozdulat a szuperfinomított spirállal – olyan, mint egy varázspálca, amely gyönyörűvé varázsolja a szemöldöködet. 

  1. Fésüld meg a szemöldökét, először a szemöldök elülső oldalára összpontosítva.
  2. Keféld őket a szőr növekedési irányát követve, hogy színt adj nekik.
  3. A természetes végeredmény érdekében ne felejts el több terméket felvinni a szemöldök végére.
  4. Szeretnél extrém teltséget és bolyhos megjelenést? Adj hozzá még több szempillaspirált.

A Nanobrow Shape Mascara szempillaspirállal akár 24 órán át tartó, hibátlan szemöldököt érhetsz el! Az egyedülállóan precíz applikátor a legproblémásabb szőrszálakat is eléri. A kovasavban gazdag formula védi a szemöldököt, így nem kell aggódnod a ritkás területek vagy a kihulló szőrszálak miatt.

Szemöldök spirál

Az eddigi legjobb szemöldökformázó szempillaspirálod!

A Nanobrow Shape Mascara-val, nem kell órákat töltened a tükör előtt a kívánt szemöldökforma kialakításával küszködve. A szuperegyszerű használat, a könnyű textúra, a költséghatékonyság és a kiváló minőség az, ami miatt egyre többen kedvelik.

Nem kell állandóan szalonba járnod ahhoz, hogy minden nap természetesen látványos szemöldököd legyen. A Nanobrow segítségével te leszel a saját szemöldökművészed!

Ha több információt szeretnél látogass el  a www.nanobrow.hu oldalra