Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo: Legjobb sampon borzas hajra

A hajad mosás után folyamatosan szétáll és gubancos, egy kész rémálom? Próbáld ki a folyékony selyemben gazdag sampont a Nanoiltól, ami nem csak tisztít, de kondícionál is. Kötelező darab!

 MICELLÁS SAMPON FOLYÉKONY SELYEMMEL nanoil

Amikor a hajat érintő legirritálóbb problémára voltunk kíváncsiak, akkor a nők véleménye félelmetesen egybehangzó volt. Ilyenkor szinte kivétel nélkül mindenki a gubancos, kibogozhatatlan és borzas fürtöket említette. A selyemben gazdag micellás formulával dolgozó Nanoil azonban minden ilyen nyűgnek véget vet. 

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Külsőre olyan, mint egy exkluzív termék, amelyekhez kizárólag szépségszalonokban férhetsz hozzá. Szerencsére ezzel otthon is moshatod a hajadat, ha azt szeretnéd, hogy szebb legyen a végeredmény. 

A fekete-arany üveg egy selyemmel turbózott micellás sampont rejt. A formulája könnyű és akár egy kevés is elég a fejbőr és a haj mély tisztításához – nincsenek gubancok, töredezés vagy száraz haj. Kíváncsi vagy, hogyan lehetséges ez? A Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo-ban lévő összetevők hatásfoka nagy, éppen ezért nagyszerűen tisztítja az egyre  gyönyörűbbé váló hajat! 

Összetevők, amelyeket a haj nagyon szeret 

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo tartalmaz:

  • micellák – ezeknek köszönhetően képes a formula erősen tisztítani, mert akár a mágnesek a micellák magukhoz vonják a koszt a fejbőrről és a hajról. 
  • folyékony selyem – nem csak elősegíti a formázást és a csomók kibontását, de a gyenge fürtöket is megerősítik, hiszen egy természetes fehérjéről beszélünk. 
  • ricinusolaj – úgy működik akár egy lágyító, védelmet nyújt a nedvesség vesztéssel szemben, de a fejbőr pH-érékének helyreállításáról és az irritációk enyhítéséről sem felejtkezik meg.  
  • búzafehérje – ez gondoskodik a haj erejéről és sérülésekkel, szembeni ellenálló képességéről, regenerál, újraépít és visszaadja a töredező haj rugalmasságát. 

Az összetevőinek köszönhetően a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo valami sokkal többé vált, mint egy egyszerű sampon. Követi a trendeket és a szépségápolási rutin holisztikus megközelítését, beleértve a hajápolást is. A Nanoil bebizonyítja, hogy a hajápolás első és legfontosabb állomása a hajmosás. 

Ami a hatásait illeti, a végeredmény szempontjából ezeket két csoportra lehet osztani: 

  1. MOSÁS – a micella megtisztítja a fejbőrt és a hajat a kosztól (az zsírlerakódásokat is), így lesz a haj friss, a bőr irritációtól mentes, ezen kívül a tápanyagok is könnyebben képesek lesznek felszívódni a hajba. 
  2. KONDÍCIONÁLÁS – a plusz összetevők ápolják, regenerálják és erősítik a hajat, ezzel téve ellenállóbbá a sérülésekkel szemben és valamint az optimális hidratáltsági szintjéről is hosszú időre gondoskodnak, ami azonban a legfontosabb hogy a haj simább és fényesebb lesz, ezáltal pedig a formázása és a kifésülése is leegyszerűsödik. 

Honnan szerezhető be? 

Minden Nanoil Micellar Shampoo elérhető a márka hivatalos weboldalán, ahol az azonos termékcsaládból akár maszkokkal és kondícionálókkal is párosíthatod, ezzel egyszerűsítve és turbózva nagymértékben a hajápolást – a hatás már egyetlen hajmosás után sem marad el. 

Ha te is sima, ragyogó, gyönyörű hajra vágysz, ami sztatikusságtól, bozontosságtól és gubancoktól mentes, akkor válaszd a Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo-t.

Találj több információt a Nanoil termékek hatásairól és összetevőiről a honlapon  nanoil.hu honlapon

Liquid Silk Micellar Shampoo nanoil