2016 Trendjei – A Farmer Visszatért

denim.jpgAz emberek, akik legalább egy kicsit követik az elmúlt évek divatját, tudják, mennyire változnak a trendek. Az okosabbak úgy vélik, hogy a divat körkörösen ismétlõdik. Nem kell kidobnod azt, ami az elõzõ szezonban volt divatos, mert a következõ évben újra hódíthat a kifutókon. A következõ tavasszal denim visszatérését jelzi!

Természetesen, szinte minden évben jó a farmer, hiszen nehéz megfeledkezni róla. Azonban általában kiegészítõként használják és néha pont, ahogyan a következõ szezonban, uralja a divatot. Az idei év tavaszi szezonjában farmer szinte minden változatában visszatér – nadrágok, sortok, tunikák, pólók, szoknyák és ruhák formájában. Az mondható, hogy a 2016 tavaszi szezonjában minden denim megengedett.

Milyen farmer lesz a következõ szezonban?

A denim farmer kötelezõ elem minden ruhaszekrényben. Számos tervezés során hasznosak és széles választékú modell között választhatunk. Az utolsó szezon top slágere volt a szûk farmer elasztikus szálakkal, lefelé szûkülõ, ún. skinny farmer. Idén tavasszal magunk mögött hagyjuk ezeket és felvesszük a laza farmert, ami nem szûkül. Nagyon divatosak az egyenes lábú farmerek és boyfriend stílusú nadrágok, de azok, amelyeken nincs sok lyuk. A 2016 tavasza afarmer stílusos kiadásáról és elegánsabb változatáról szól, mint amit a tavaly évi kifutókon láthattuk. Továbbra is nagyon divatos marad a vintage és az anyuka típusú farmer – nagyobb derékkel, szélesebb csípõvel és lefelé szûkülõ lábakkal.

Mi más a hosszú farmereken kívül?

Minden farmer, de megfelelõ vágással. Nagy visszatérésüket éli a kezeslábas farmer szandállal, parafatalpú cipõvel vagy magas sarkúval egy pamut póló kombinációjában – ez kötelezõ stílus tavasszal. A sortnak legyen magasabb dereka, ami kiemeli a derékvonalat. Ugyanez vonatkozik adenim szoknyákra, melyek idén uralni fogják az utcákat – feltétlenül magas derékkel és minden hosszban . A legnépszerûbb várhatóan a trapéz vágású farmer lesz, mint a 70-esévekben. Fel kell szerelni a ruhatárat legalább egy denim pólóval rövid vagy hosszú ujjakkal, és farmer ballonkabáttal vagy dzsekivel . Ebben az esetben a beállítást és a vágást képzeleted korlátozza.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük