A legjobb maszk sérült hajra! Nanoil Keratin Hair Mask

Természetes, hogy egy sérült, törékeny és száraz hajnak törődésre van szüksége. A megviselt állapotban levő hajszálaknak olyan hajápolási termékre van szüksége, amely elősegíti a belső regenerálódást, még szebbé varázsolja őket, mint korábban. Így működik a Nanoil Keratin Hair Mask készítmény is. De mi is ez pontosan? Ez a leghatékonyabb hidrolizált keratinnal ellátott hajmaszk a sérült haj helyreállításához.

Hajunkat minden nap akár többször is megráncigáljuk, töredezzük, a hajgumi használatával például, és persze a káros külső hatásoknak is ki van téve, számos tényező árthat a hajunknak, és ezek közé tartoznak a levegőben található méreganyagok, napfény és a magas hőmérséklet is (pl. hajszárító használata) Emellett a stressz  is okozhat nagy mértékű hajhullást, ami hosszútávon… kopaszsághoz vezethet!

Szerencsére a károsodás sok formája megfordítható a haj keratin szintjének feltöltésével – ez egy olyan fehérje, amely magát a hajunkat is alkotja. Hogyan tudod ezt a fehérjét hasznosítani? A hajápolási termékek használatával meylek keratint tartalmaznak! A megfelelő hajápolási szokások kialakítása a minőségi kozmetikumok használatával valójában a siker kulcsa.

Maszk sérült hajra

A sérült hajról való gondoskodás nem könnyű. Ez egy olyan probléma, amelyre nem elég válaszként a hidratálás, védelmet és táplálást igényel ilyenkor a hajszerkezet, emellett pedig a mély regenerálódást is biztosítanunk kell számára. Így kerülnek a képbe a hajmaszkok – amelyek határozottan erősebb hatással bírnak, mint a balzsamok, gyorsan behatolnak a hajhagymákhoz, és sokkal több tápanyaggal látják el őket. Csak egy jó minőségű hajmaszk képes rekonstruálni a sérült szálakat, javítani a legmélyebb hajrétegeket, és ezáltal magasabb hatékonyságot eredményezni. Erre számíthatsz tehát akkor hogy ha a legjobb hajmaszkot választod ki.

Az egyik legkülönlegesebb hajápolási termék a professzionális, de otthoni hajkezelésre szánt Nanoil keratin Hair Mask készítmény. Milyen titkot is őriz tehát ez a formula? Nem ovéletlenül ez az egyik legrangosabb termék, a sérült haj ápolására. Elég csupán néhány hét ahhoz, hogy a hajszálaidat regeneráltak és újra élettel teliek legyenek.

View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Nanoil Keratin Hair Mask

Ez a maszk ott kárpótol téged a hajápolásban, ahol más termékek cserbenhagytak. A Nanoil keratinos hajmaszkja egy stabil formula, amely ahelyett, hogy elnehezítené a hajat , azonnali hatást eredményez. Az első látható jelek, például a sima tapintású haj és a ragyogó fürtök már egy használat után megvalósulnak. A mély hajregenerálás viszont több időt vesz igénybe, de egy kis türelemmel a hosszú távú hatásokat is érezni fogod.

Mitől tűnik ki a Nanoil Keratin Hair Mask termék más hasonló termékek közül,melyek célja szintén a sérült haj helyreállítása? Néhány dolgot érdemes még tudnod erről a kozmetikumról. Mint például:

 • hidrolizált keratinnal készül, amelynek apró molekulái könnyedén behatolnak a hajba, hogy belülről indítsák el a haj újjáépítő folyamatait.
 • bársonyos textúrájú,ezáltal rendkívül könnyen alkalmazható a hajon; Nem kell attól tartanod, hogy elnehezíti a hajadat, mert nem fogja.
 • átfogó gondoskodást biztosít és javítja a haj megjelenését, bármilyen típusú frizuráról is legyen szó. A legjobb hatást viszont sérült hajon lehet észlelni.

A Nanoil hajmaszkban azonban több összetevő is előfordul, a keratinon kívül, de tagadhatatlanul ez a legfontosabb komponens, amely a legfontosabb feladatot látja el. Egy másik alkotóelem, a panthenol felelős a hajszálak nedveségének megtartásáért. Néhányan B5 provitamin néven ismerhetik inkább ezt az anyagot, amelyet a hajápolás szakértőjeként is elismertek. A keratinnal együtt tökéletes csapatot alkotnak a haj állapotának javítása érdekében.

Milyen előnyei vannak a Nanoil Keratin Hair Mask készítmény használatának?

Ami a hatást illeti, ez a termék még a legkényesebb vásárlóknak sem fog csalódást okozni. Ez a gondosan összeállított, sok hajproblémára megoldást kínáló keratinos hajmaszk képes:

 • helyrehozni a hajkárosodást.
 • csökkenti a haj fakóságát.
 • foglalkozik a töredezett hajvégekkel.
 • a szálakat erősebbé és vastagabbá varázsolja.
 • javítja frizuránk ellenálló képességét és rugalmasságát
 • sima tapintású hajkoronát eredményez és fokozza annak természetes fényét.
 • megakadályozza a nedvességvesztést.
 • védi a hajat a sérülésektől.

3 lépéses hajregenerálás

A fent említett hatások elérése nem követel sok áldozatot a vásárlótól. A hidrolizált keratinnal ellátott Nanoil hajmaszk azok számára készült, akik mindig rohannak valahova, akik sosem érnek rá egy időigényes hajkezelésre. Ezt a hajmaszkot nedves hajra kell felvinni a hajmosást követően. A terméket egyenletesen oszlasd el az egész hajadon, és hagyd 15-20 percig hatni.Végül pedig öblítsd le a maszkot és már formázhatod is a hajadat kedved szerint, mint mindig. A legfontosabb, hogy heti egy alkalmazás is elegendő ahhoz, hogy biztosítsd hajad számára a megfelelelő szintű regenerálódást és lehetőséget öngyógyító folyamatainak végrehajtásához.

Te is úgy érzed, hogy pontosan erre van szükséged száraz és gyenge hajszerkezeted rendberakásához? Rendeld meg máris a Nanoil keratinos hajmaszkját, és nemsokára ott is lesz az otthonodban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük