A legújabb Essence Kollekció 2016 Tavasza

essence.jpgA tavasz a sarkon van. Nem csoda, hogy a kozmetikai márkák elárasztják a piacot a szezon újdonságaival. 2016 tavasza pasztell színekrõl és frissességrõl szól. Essence finom kozmetikumokat is kínál, melyek a tavaszi kollekcióban találhatóak. Mit fogunk találni az Essence újdonságai között? Mit kínál az Essence 2016 tavaszára?

Essence olyan márka, amit sok nõ kedvel és ez a barátságos profiljának köszönhetõ. A versenyképes árak, széles választék és persze a jó minõség, mind az Essence jellemzõi. Essence szintén egy ökológiai márka, mert kozmetikumait nem tesztelik állatokon. Nem csoda, hogy oly sok nõ türelmetlenül várja az Essence legújabb kínálatát. Szóval mit is kínálnak?

A következõ szezonban Essence az innovatív új termékekreesküszik, de ugyanakkor a már ismert termékekre is. Néhány új árnyalatra lehet számítani és néhány meglepõ újdonságra. A márka kozmetikum ajánlatai a 2016 tavasz-nyár szezonjára minden smink szerelmesének kötelezõ. Milyen árnyalatokra számíthatunk?

Mint minden más márka, Essence is az ikonikus és divatos nude és pasztell árnyalatokra támaszkodik. A tavaszi javaslatok közül megtalálhatjuk a következõ szezon top slágerét, azaz a fehéret és annak minden árnyalatát. És ezt a színt nem csak a körömlakkoknál találjuk, hanem a szemhéjceruzák és szemhéjfestékek kínálatában is. A pasztellszínek jelen lesznek a kozmetikumban.

A 2016 –os tavasz kínálatában metál színû körömlakkokat kaphatunk, melyeket a divatbemutatókon már bemutattak. Essence nem feledkezett meg a füstös szemekkozmetikájáról sem és hozzáadta az arckontúrozó szettet a meleg nyári napokra. A körömlakkok, szemceruzák, alapozók, szempillaspirálok és sok más közül Essence bemutatott még néhány organikus összetevõkön alapuló kozmetikumot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük