A TOP5 eszköz a szemöldökhöz

Mindenki tökéletes szemöldökökről álmodozik, így sajnos a legtöbb nő nincs megelégedve a természet áldásával. A te szemöldökeid sem igazán hajaznak arra, amit egyébként elképzelnél? Szerencsére az alábbiakban összegyűjtött öt csodatévő terméknek hála lehetőséged van a szemöldökeid formáján javítani! 

1. SZEMÖLDÖK ERŐSÍTŐ SZÉRUM 

Talán még nem figyeltél fel rá, de valójában a szemöldök szérummal érdemes kezdeni az ilyesféle műveleteket. Minden nő kezében csodaszer, akiknek ritkás. asszimetrikus vagy vékonyszálú a szemöldöke. A szérum javítani fogja az állagát, védelmet nyújt és a szőrnövekedés ösztönzése mellett az ápolásról is gondoskodni fog.

2. SZEMÖLDÖKCERUZA 

Valószínű a legtöbbünk tulajdonát képezi egy szemöldökceruza. Ennek köszönhetően lehetünk képesek egyszerűen friss megjelenést kölcsönözni saját magunknak. A hatást csak tovább fokozandó egy natúr színű ceruzával a szem sarkát és a vízvonalat is kiemelhetjük. Az ilyen kis praktikáknak hála fog a szemünk még nagynak látszani.

Húzd meg a szemöldök kontúr vonalait és csak a kívül eső szőrszálakat távolítsd el. Ezzel  a módszerrel a szemöldökök szimmetrikusak és egyenlőek lesznek.

3. SZEMÖLDÖKFESTÉS 

Ez egy tartós és vízálló termék, amely garantálja a természetes és tökéletes végeredményt. Ha gyér vagy vékony a szemöldököd, ez a kozmetikum minden hiányosságot és hézagot kitölt majd. Szó szerint minden egyes szőrszálat egyenként festhetsz meg!

4. SZEMÖLDÖKKEFE 

Nem könnyű feladat tökéletesen természetesre sminkelni egy szemöldököt. A legkritikusabb kérdés a megfelelő ecset. Hajlékonynak, megfelelő méretűnek és formájúnak kell lennie. A te ecseted megfelel ezeknek a kívánalmaknak? Szintetikus, lapos, ívelt – ezek jellemzik a jó sminkecsetet. Majd a következő kulcsfontosságú lépés a vékony vonalak megrajzolásához az idő és erőfeszítés ráfordítása.

5. SZEMÖLDÖK BOROTVA 

A formája és a mérete megegyezik egy szemöldök göndörítővel, annyi mindössze a különbség, hogy ennek egy borotva van a végén. Ezzel az eszközzel se perc alatt képes leszel eltávolítani az összes kilógó szőrszálat. Mindenképpen fontold meg a beszerzését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük