Érdemes-e szettben vásárolni a kozmetikumokat?

kozmetikum-szett.jpgMinden nõ, elõbb vagy utóbb felveszi ezt a kérdést, érdemes-e szettben vásárolni a kozmetikumot vagy talán érdemesebb egyéni igények szerint egyenként kiegészíteni. A legnagyobb dilemma jelenik meg, amikor megtetszik egy termék az egyik márkából és arról töprengünk, hogy megvásároljuk-e a másik terméket ugyanattól a terméktõl. Hadd mutassuk be a megoldás elõnyeit és hátrányait és talán az elolvasás után könnyebb lesz dönteni.

(ELÕNY) Kozmetikumok egy termékcsaládból garantálják a biztonságot

A kozmetikum termékcsaládok úgy lettek kifejlesztve, hogy minden egyes elem kiegészíti egymást tulajdonságaikkal. A gyártók olyan összetevõket használnak, amelyek segítik és kiegészítik egymást. Egy termékcsalád termékeinek használata garantálja, hogy nem fogunk olyan két kozmetikumot alkalmazni az arcon, melynek összetevõi káros hatással lehetnek. A kozmetikumok összhangja egy termékcsaládban azt jelentik, hogy biztonságosak a bõrre.

(HÁTRÁNY) Megtörténhet, hogy csak egy kozmetikum felel meg számunkra a szettbõl

Egy kozmetikum termékcsaládjában nagyon gyakran akár tíz termék is van. Mindegyiküknek hasonló összetétele van további összetevõkkel kiegészítve és ami megkülönbözteti õket, az a rendeltetési helyük. Nagyon gyakran csak egy kozmetikumra van szükségünk egy termékcsaládból, mert a többit nem használjuk. Az is lehet, hogy csak egy termék hat a bõrünkön, míg a többi nem vagy (rosszabb) károsan hat a bõrre.

( ELÕNY) Egy következetes kozmetikum termékcsaládnak összetett hatása van

A kozmetikumok termékcsaládjainak jellemzõi, hogy elemei kiegészítik egymást. A márkák olyan módon fejlesztik õket, hogy egyedül is tökéletesen hatékonyak, de a termékcsalád többi termékeivel is jó az összhang. Sokszor megesik, hogy egy termék használata fokozza a másik tulajdonságait.

( HÁTRÁNY) A kozmetikumok termékcsaládjai univerzálisak és mindenki szükségleteit kielégítik

A legjobb kozmetikum készletet egyedül is kiegészíthetjük egyedüli termékekkel. Csak ekkor fognak megfelelni az egyedi igényeinknek. Sajnos a kozmetikum termékcsaládok úgy lettek kifejlesztve, hogy minden fogyasztó számára univerzálisak legyenek. Nem valószínû, hogy a termékcsalád összes terméke egyformán jól mûködjön egy személyre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük