Ezek a termékek biztosítják a megemelt és göndör szempillákat. A szempilla emelő és -lamináló készletek legújabb rangsora

A szempilla göndörítő használata a sminkeléssel együtt napi szinten sok időt vehet igénybe. Nem kell azonban lemondanod a természetes szempilláidról, hogy megszabadulj tőle. Mindez a szempilla felvarrásnak és -laminálásnak köszönhetően. Mennyi ideig tart a szempilla laminálás, mi az a szempilla lifting, és hogyan lehet ezeket a kezeléseket otthon elvégezni? Az alábbi rangsorban a legjobb készleteket találod, amelyek ezt lehetővé teszik.

A legjobb szempillaspirál emelő és lamináló készletek rangsora

Mi az a szempilla lifting és a laminálás? Kulcsfontosságú információk 

A szempillák átalakítását lehetővé tevő szépségápolási kezelések már régóta ismertek. A kozmetikusok már évek óta végzik őket, és nem csak a fiatal nők körében népszerűek. Ez a szempilla felvarrás és -laminálás esetében is érvényes. Ezeket a kezeléseket egészen a közelmúltig szempilla-permetezésnek nevezték.

Erőteljesen megemelt és göndörített természetes szempillák. Ez a célja a szempilla felvarrásnak. A kozmetikus speciálisan erre a célra kifejlesztett termékeket használ, amelyek többek között keratint tartalmaznak. Így – a keratin kötések feloldásával, majd új keratin kötések létrehozásával – lehetővé válik a szőrszál formájának megváltoztatása. Mi az a szempilla laminálás? Kiterjeszti a szempilla felvarrás által nyújtott hatást.

Mit tartalmaz a szempilla laminálás eredménye? Táplált és hidratált szempillák. Sötétebbek és vizuálisan dúsabbak is lesznek. Emellett a szempillák puhábbak és selymesebbek lesznek. Ez nemcsak a megjelenésüket, hanem a komfortérzetüket is javítja. Ilyen szempillákkal sokkal könnyebb a sminkelés, mivel az olyan termékek, mint a szempillaspirál, sokkal tovább tartanak rajtuk.

A szempilla-felvarró készletek – a legérdekesebb termékek rangsora

A piac jelenleg tele van érdekes szempilla emelő készletekkel. A rangsor kiemel néhányat a legjobbak közül, amelyek minden nő számára tökéletesen működnek. A benne szereplő készletek olyan szempontok alapján tűnnek ki, mint az ár, a termékek minősége, a laminálás időtartama vagy a rendelkezésre álló alkalmazások száma.

Íme néhány szó arról, hogyan néznek ki és hogyan működnek a legjobb szempilla felvarró és -lamináló készletek, amelyek segítségével otthon is elvégezheted azokat.

1. Nanolash szempilla emelő és lamináló készlet

A szempilla-felvarró készletek

10 lehetséges alkalmazás és akár 8 hétig tartó eredmény. Ezt nyújtja a Nanolash professzionális szempilla felvarró és -lamináló készlete, a Lash Lift Kit.

A márka évek óta segít a nőknek szempilláik ápolásában, kiváló minőségű smink- és ápolótermékeket kínál. A Lash Lift és Lamination Kit sem kivétel ez alól. Ez egy nagyszerű készlet, amely nagyon jó formulájú termékekből és kiváló minőségű kiegészítőkből áll. Így mindent biztosít, amire a szempillák felhúzásához és laminálásához szükséged van.

Ha a Nanolash Lash Lift Kit mellett döntesz, a következő termékeket és kiegészítőket kapod meg egy csomagban:

  • 10 tasak aktivátor,
  • 10 tasak semlegesítő,
  • 10 tasak keratin booster,
  • szempilla felhúzó ragasztó
  • 3 pár szilikonpálcika (S, M és L méretben – vághatóak),
  • 3 speciális fésű.

A készlet tartalma 10 alkalmazásig elegendő. A mellékelt termékek használatának hatása akár 8 hétig is tart, és a nagyszerű tápláló összetevők kombinációjának köszönhetően érhető el. A Lash Lift Kitben található termékek többek között hidrolizált keratint, lanolint, arginint, panthenolt, selymet, valamint számos hajra jótékony hatású olajat tartalmaznak. Ezek közé tartozik az olívaolaj és a kókusz-, szőlőmag- és abessziniai olaj. A készlet ráadásul meglehetősen kedvező áron kapható, és érdekes dizájnnal rendelkezik. A termékek egy elegáns fehér dobozban érkeznek.

2. Elleebana Lash Lift – szempilla felvarrás kezdő készlet

Professzionális szempilla felvarró készlet, amely akár 60 alkalmazást is lehetővé tesz? Ezt kínálja az Elleebana márka. Azonban különösen a professzionális kozmetikusok számára kiváló lehetőség. A készlet 15 pár tasaknyi aktivátort és semlegesítőt tartalmaz.

Megfelelő használat esetén mindegyik lehetővé teszi, hogy akár 4 laminálást is elvégezz (így összesen 60-at), feltéve, hogy azokat rövid időközönként végzed el. Otthoni használat esetén a készlet általában körülbelül 15 alkalmazáshoz elegendő. A nyitott tasakban lévő felesleges termékek több hétig nem tárolhatók, ennyi ideig tart a laminálás eredménye.

A készlet alkalmazásának hatásai közé tartoznak az erősen göndör szempillák, függetlenül a szempillák hosszától. A készlet tartalmazza a formájukat javító termékeket, ragasztót, habeltávolítót, valamint jó néhány hasznos kiegészítőt. A gyártó egy fém applikátort, egy kefét, valamint szilikonrudakat is mellékelt. egy képekkel ellátott használati útmutatót is kapunk. Ennek köszönhetően egyetlen nőnek sem lesz gondja az emelő termékek helyes alkalmazásával. Hozzá kell tenni, hogy ez a készlet viszonylag drága, és biztosan nem a legjobb választás annak, aki csak most kezdi a szempilla laminálást.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Szempilla laminálás kevesebb mint negyed óra alatt? Ez a RefectoCil márka Eyelash Lift készletének egyik megkülönböztető jellemzője. A gyártó a termékeihez kifejlesztett speciális formulával gondoskodott arról, hogy a szempilla felvarrás rekordidő alatt elvégezhető legyen. A kollagént és ciszteint tartalmazó szempillaspirál és semlegesítő formula lehetővé teszi, hogy a teljes kezelés legfontosabb lépései mindössze 13 perc alatt elvégezhetők legyenek. Ebbe az időbe nem számít bele a laminálás előkészítése.

A rövid idő azonban nem jelent rosszabb eredményt. A készlet lehetővé teszi a szempillák felhúzását és laminálását, ami több hétig göndör és megemelt szempillákat eredményez. Ehhez speciális formulákat használnak, valamint a szettben található kiegészítőket. Érdemes kiemelni két kozmetikai kefét, két mini tálkát, valamint egy szempillaemelőt. A készlet egy sminkes táskában érkezik, ami megkönnyíti a tárolást.

4. Fleeky Lashlift Kit

Alacsony ár, szép csomagolás, és egy bőséges kiegészítő készlet. A Fleeky Lashlift Kit remek ajándéklehetőség egy olyan nőnek is, aki érdeklődik természetes szempillái ápolása iránt, vagy a szempillafelvarrással és -laminálással kapcsolatos kaland kezdetének. Ez a készlet a szempilla felvarráshoz szükséges termékeket, két pár szilikonpálcát ( S és M méret), ragasztót, két szempillakefét, két fésűt és négy pálcikát tartalmaz a különböző termékek felviteléhez.

A szempilla felvarrás és -laminálás hatása ezzel a készlettel akár hat hétig is tart. A készlet hátránya? Csalódást okozhat a lehetséges alkalmazások számát illetően. A Fleeky szettel a szempilla felvarrás és -laminálás 2-4 alkalommal végezhető el. Akit érdekel ez a márka, annak elérhető egy drágább és nagyobb méretű változat is, amely 5-10 laminálást tesz lehetővé.

5. Thuya szempilla-felvarró készlet

Erősen megemelt szempillák akár 8 hétig, plusz tökéletesen ápolt szemöldök? A Thuya márka szempilla felvarró készlete ezt biztosítja. Itt a gyártó egy többcélú készletet biztosított. Szemöldökre és szempillákra egyaránt használható, és minden termék 15 milliliteres tartályban van. Így több tucat alkalmazást végezhetsz el a segítségével. 

A készlet lehetővé teszi, hogy felemelt és göndör, valamint sötétebb és vizuálisan dúsabb szempillákat érj el. Ennek eléréséhez mindössze annyit kell tenned, hogy az egyes formulákat a megfelelő sorrendben alkalmazod. A készletben található kiegészítők a laminálás elvégzésében is segítenek. Tartalmaznak egy pár M méretű szilikonpálcát és egy fapálcikát.

A legtöbb tartozék a szemöldök laminálásához is hasznos lesz. Ezért ez a készlet azoknak felel meg, akik szeretik átfogóan ápolni magukat, és nem szeretnek sok terméket vásárolni.

A szempilla emelés és a laminálás lépésről lépésre – hogyan lehet gyorsan elvégezni őket otthon?

Miután megkaptad a szempillák felemelésére és laminálására tervezett készletet, itt az ideje, hogy megfelelően használd. Szerencsére ez a kezelés nem olyan nehéz, és nem igényel különleges készségeket. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy nem minden nő hajlamos rá. Biztos kézre és egy kis türelemre van szükség ahhoz, hogy a szempillák laminálása megfeleljen az elvárásoknak.

A legjobb, ha a készletben található összes termék kicsomagolásával kezdjük. Így elkerülheted a termékek vagy kiegészítők felesleges keresgélését magának a laminálásnak a során. A készletben lévő termékeken kívül még két további termék lesz hasznos. Nevezetesen – egy szempillákra és szemöldökre tervezett sampon, valamint egy olajmentes sminklemosó. Ezekre már a legelején szükség lesz.

A szempilla felvarrást és -lamnálást a szempillák és a szemöldök alapos tisztításával kell kezdeni. A sampon és a sminklemosó hatékonyan eltávolítja a szempillákról a maradék sminket vagy ápolószereket. Ha már tiszták, itt az ideje, hogy a szempillák felemelésére és laminálására tervezett szinte minden készletben található szilikonrudakat használj. Ezeket szükség esetén le lehet vágni, majd óvatosan felhelyezni a szemhéjakra.

A rudak a helyükön vannak? Itt az ideje, hogy óvatosan bevonjuk őket ragasztóval. Ezután rá kell fésülni a szempillákat a szilikonrudakra. Ennek során ne felejtsd el finoman szétválasztani az egyes szempillákat. Most itt az ideje a termékek felvitelének. Az otthoni szempilla lamináláshoz szükséges készlet általában két-három különböző terméket tartalmaz, a ragasztót nem számítva. Mindig a megfelelő sorrendben kell alkalmazni őket.

Az aktivátort kell először felvinni a szempillákra. A pontos elnevezés a gyártótól függhet. Ennek a terméknek a célja azonban általában hasonló. Célja a keratin kötések feloldása és a hajszálak kutikulájának megnyitása. A terméket a gyártó utasításai szerint kell alkalmazni, és bizonyos idő elteltével óvatosan el kell távolítani. Ugyanez ismétlődik a későbbi formulák esetében is.

Miután felhasználtad az összes terméket, amely egy adott szempilla lamináló készletben található otthoni használatra, csak el kell távolítanod a szilikonrudakat a szemhéjról. Ezenkívül a szempillákat finoman át lehet fésülni egy erre a célra tervezett kefével. Így megemelkednek, göndörödnek, valamint selymesebbek és tápláltabbak lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük