Iglot AMC Brow Liner Gel

inglot.jpgInglot egy olyan márka, mely innovatív, tartós és kiváló minõségû megoldásokat nyújt. A sokféle kozmetikum kínálat közül napi sminkre szerintünk a Brow Liner Gel a legjobb, mely kiemeli a természetes szépséget és a szemöldökünk formáját. Mit kínál az AMC Szemöldökceruza?

Az Iglot Brow Liner Gel 12 árnyalatú szemöldökformázó gélt tartalmaz kicsi 0,07 US Oz tégelyekben. A nagyszerû pigmentáció és a gél állaga hatékonnyá teszi az AMC Brow Liner Gel – szemöldökformázó gélt és egy remek tartós tekintetet biztosít. Az AMC Szemöldökformázó Gélnek szüntelen népszerûsége van versenyképes árának és kiváló minõségének köszönhetõen.

Az Inglot Szemöldökformázó Gél tizenkettõ szép árnyalatot fejlesztett ki, így nem okoz problémát a saját szemöldököd vagy hajad színének megfelelõt találni. Az AMC Brow Liner Gel széles választéka a következõ árnyalatokat tartalmazza: szürke, hideg barna, puha és barack bézs, valamint ón, sötét lila és fekete. A gél állaga és formulája nem okoz problémát a színek keverésében ahhoz, hogy a tökéleteset eltaláljuk.

Melyek az Inglot AMC Brow Liner Gel elõnyei? Elsõsorban vízálló , tehát nem kell aggódnod, hogy a szemöldök sminked elmosódik az esõben. Az AMC Brow Liner Gel egyik legfontosabb elõnye a tartósság, de nem az egyedüli. Inglot gondoskodott arról, hogy a szép és dús szemöldök hosszan tartó hatása egyben kifejezõ és természetes legyen. A Gél állaga, melynek összetételét tápláló ceramidokteszik ki, tökéletesen elvegyül a bõrön, biztosítja a vonalat, simább és szebb formát.

A szépen kihúzott szemöldök, melynek természetes a hatása van és nem mû, nem olyan nehéz feladat az AMC Brow Liner – szemöldökformázó gél számára. A szemöldök feltöltése és a kívánt forma biztosítása olyan feladat az AMC Brow Liner Gel számára, amit hipoallergén formulája tökéletesen teljesít.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük