Kondi Utáni Bõr – izzadt bõr, mint smink trend

post-gym-skin.jpg Meggyõzõdésünk, hogy csak megfelelõ mennyiségû fedõ kozmetikummal és matt bõrrel nézünk ki igazán vonzóan. Egyre jobban kezdjük felismerni, hogy a smink trendek inkább a természetes smink, úgynevezett „smink nélküli” smink irányába haladnak, aminek fokoznia kellene a természetes szépségünket. Az utóbbi idõben nagyon népszerû lett a még inkább merész megjelenés – Kondi Utáni Bõr, ami természetesen ragyogó, edzés utáni bõr.

Ez mirõl szól?

A szépség trendek szeretnek meglepni bennünket. Az elmúlt hetek fõ témája az „izzadt bõr”, azaz a felesleges faggyútól ragyogó bõr, mely épp a kondi terem fitnesz klubjának meglátogatása utáni hatásra hasonlít. A természetes tendencia a sminkben nagyon népszerû, ezért senki sem csodálkozik, hogy a „smink nélküli” smink után megérkezett az alapozó és mattító púderek kivonása.

Honnan ered ez a trend?

Mint minden más trend, úgy ez is, a vörös szõnyegen jelöli kezdetét. Nemrég a világhírû stylist, Zoe Kravitz (Lenny Kravitz lánya), a Critics’ Choice Awards-on megjelent alapozó nélkül, csak egy kis barack pírral az arcán. Az arca friss volt és olyan mintha befedték volna az izzadtság apró gyöngyei, mint egy yoga óra után.

Melyek a Kondi Utáni Bõr elõnyei?

A természetes megjelenés mindig kifizetõdõ, mert a smink feleslegtõl idõsebbnek nézhetsz ki. A nagy mennyiségû smink kozmetikumtól való megszabadulással az arcod újra könnyed és friss lesz. Másrészt, a ragyogó bõr, mintha edzés után még mindig izzadt lenne, fiatalító hatást kelt.

Hogyan érjük el ezt a megjelenést?

Nem olyan nehéz elérni a Kondi Utáni Bõr hatást. A legfontosabb lemondani a felesleges mennyiségû kozmetikumtól. Ez a trend a természetesen ragyogó arcról szól. Természetesen, ha a bõrödön túl sok tökéletlenség van, nem kerülheted ki az alapozót, de csak vékony rétegben vidd fel. Az „izzadt smink” trend esetében ugyanolyan fontos az arccsont, homlok és az orr kiemelése, valamint az arcpír használata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük