Koreai Trend – Cushion Kompakt Alapozó

cushion-kompakt.jpgAz európaiak már rengeteg szépségápolási gyakorlatot átvettek a keleti és távol-keleti nõktõl. Már néhány hónapja tombol a legújabb trend, Cushion Kompakt Alapozó, mely viharként átsöpört minden nõ szívén. Ezek a koreai alapozók magukba foglalják a BB krémek, ásványi alapozók tulajdonságait és nagyon könnyû formulával rendelkezik, amit könnyû használni. Miért ilyen népszerû a Cushion Kompakt?

Miért kedvelik oly sokan a CC Cushion Kompaktot?

A Cushion Kompakt alapozó kevesek füléig jutott el, mert Európa nem volt érdekelt minden koreai újdonságban. Elõször is az ilyen fajta alapozó, mint a folyékony cushion alapozó Lancome Miracle Cushion, csak korlátozott számú országban volt elérhetõ és nem volt népszerû. Ma egyre több márka kínálatában található a cushion alapozó, de a választék korlátozott. Még csak most kezdjük értékelni a keleti újdonságokat, miközben felderítjük az ázsiaiak szépségének titkát.

Hogyan néz ki a folyékony cushion kompakt alapozó?

Elsõ nézésre olyan, mint egy átlagos kompakt, de valójában annál sokkal több. A nyomott bázis helyett szivacsa van. Fura? A szivacs fel van itatva egy folyékony alapozóval. Egy különleges applikátorral visszük fel az alapozót, mely megfelelõen van elkülönítve a nemkívánatos áztatástól a kozmetikumban. Az ilyen fajta felvitel lehetõvé teszi a könnyed és alap formulát anélkül, hogy lecsöpögne. Egyenletes rétegben tudod eloszlatni és nem nehezedik súly a bõrre. Innovatív formulájának köszönhetõen ajánlatos a hozzá megtervezett szivacs használatával eloszlatni a cushion kompaktot, mivel az ujjak használata (ahogyan általában szoktuk) problémás lehet a kozmetikum állaga miatt, arról nem beszélve, hogy nem higiénikus.

Melyek a cushion kompakt elõnyei?

Nem ok nélkül, apránként átvesszük a kozmetikai újdonságokat és a keleti hagyományokat. Az ázsiaiak rég feltalálták az örök szépség, fiatalság és egészséges bõr titkát. Mi csupán próbálunk felzárkózni a bõrápolás terén. A folyékonyalapozó Cushion Kompakt a világos és szép bõr koreai változata. Cushion Kompakt ilyen kozmetikum:

  • tökéletesen lefedi a tökéletlenségeket,
  • kivételesen világos és finom formulája van, mely nem megszokott az alapozók esetében,
  • segíti abõrápolást természetes tápláló összetevõkkel,
  • segíti a szín helyreállítását,
  • vékony réteget hagy maga után maszkhatás nélkül,
  • nem tömíti a pórusokat és könnyû a bõrön,
  • tökéletes száraz és zsíros bõrre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük