Kozmetikai újdonságok IsaDoratól (2016 Tavasza)

isadora.jpgTavasszal nagyon sok márka kozmetikai újdonságokat mutat be. A svéd márka IsaDora, úgy döntött, hogy meglepi rajongóit néhány új kozmetikummal, mint amilyen a szemhéjfesték paletta, matt ajakrúzs, körömlakkok, vitamin szájfények és szempillaspirálok. IsaDora legújabb termékei 2016 tavaszán jelennek meg!

Twist-Up Matt Lips

Tavasszal IsaDora fõként négy új színt mutat be a finom matt ajakrúzs esetében. Twist-Up Matt Lips IsaDoratól szatén végeredményt nyújt és tulajdonsága biztosítja a hosszantartó hidratálást. A matt ajakrúzs papayával és orhidea virág kivonattal 10 árnyalattal rendelkezett, de most négy újabb bõvíti a kínálatot: 49 Bare ‘N Beauiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose és 70 Vintage Pink. Matt, finom és természetes árnyalatok a tavasz kötelezõ elemei.

Velvet Matt Nails

IsaDora másik újdonsága a hat árnyalatú körömlakkok Velvet Matt Nails termékcsaládban. A bársonyos matt körömlakkok szatén textúrával és a pasztell végeredmény tökéletes divat tavasszal. Hosszantartó, gyorsan szárad és könnyû a felvitele (széles ecsetnek köszönhetõen). A körömlakkok hat színben kaphatóak: 826 Velvet White, 827 Bohemian, 828 Vintage Blush, 829 Pink Sugar, 830 Blue Cloud és 831 Spring Light.

Szemhéjfesték Quartet Relaunch

A közelgõ tavasszal IsaDora két újabb Quartet Relaunch palettával szélesítette palettáját. A szépmatt és finom árnyalatok a kvaterner púder palettában magasan pigmentáltak, könnyen használhatóak és hosszantartóak. A Szemhéjfesték Quartet Relaunch két új színben kapható: 05 Nude Rose és 06 Nude Sand.

Big Bold Szempillaspirál

Az IsaDora legújabb szempillaspirálja krémes formulával rendelkezik kifejezõ fekete színben (10 Black), ami remekül kifejezi a szempillákat. Avízálló szempillához nagy kefe, áll rendelkezésre, mely hosszú és rövid szõrt kombinál sûrû és elképesztõ pillák biztosításához.

Multi Vitamin Gloss

Vitamin szájfény Multi Vitamin Gloss termékcsaládot minden nõ imádja. IsaDora úgy döntött, hogy meglepi rajongóit egy új tavaszi árnyalattal. A termékcsalád szájfénye simító és puhító szájfénye 02 Sheer Almond árnyalatban kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük