Mindannyian tudjuk, hogy a jól ismert svéd jól menõ boltja szeret világhírû tervezõkkel együttmûködni

unnamed-file.jpgMindannyian tudjuk, hogy a jól ismert svéd jól menõ boltja szeret világhírû tervezõkkel együttmûködni. Most mindenki az H&M és francia Balmain divatház közötti együttmûködésrõl beszél. Ez a kollekció a két márka több hónapnyi együttmûködésének az eredménye, mely nem csak egy újabb ruha kollekció. Ezúttal ezek a divat világóriások az illatra támaszkodtak és limited edition nõi parfümöket készítettek – Balmain x H&M!

Ez a svéd jól menõ ruházati bolt nem szorul bemutatkozásra. Eredetileg Erling Persson alapította 1946-ban és a kezdetek óta a márka jó minõségû ruhákat kívánt eladni jó áron. Azonban a Hennes & Mauritz nem csak a ruhákról szól, hanem a cipõkrõl és kozmetikumokról. Balmain egy évvel idõsebb márka, amely Franciaországból származik. Virágzó periódusa a legutóbbi pár évre tehetõ, amióta a divatház kreatív igazgató posztját egy fiatal és merész tervezõ, Olivier Rousteing töltötte be. Balmain többnyire exkluzív ruhákat értékesít. Természetesen semmi sem állja a két márka együttmûködésének útját.

Mindkét márka együttmûködésének eredménye, mely közel áll a divatvilághoz,limited edition nõi parfümök Balmain x H&M logó aláírásaival. Ez a luxus eau de parfum hihetetlenül elegáns, meleg és mély illattal rendelkezik. Többnyire sok utalás van a Balmain jellegére – innovatív és kreatív ragyogás rock stílusban. Milyen a Balmain x H&M illat? Fõként aklasszikus fehér virágok, fehér pézsma és a fa illat erõs aromájának kombinációja. A legintenzívebb illata jázmin, aminek köszönhetõen ezek a parfümök nagyon nõiesek és elegánsan klasszikusak.

Oliver Rousteing, aki szeretné a termék imigét felfrissíteni, most nem csak jó tervezésekkel promótálja azt, hanem együttmûködésben a jól ismert személyekkel az üzletbõl és világhírû márkákkal. Nem csoda, hogy a Balmain x H&M kollekció parfümje rendkívül sikeres együttmûködésnek minõsül a két márka között. A dupla név alatt elkészített parfümök tökéletes termékek a magabiztos, luxus illatot kedvelõ és értékelõ nõk számára A 100ml-es fiolában elosztott parfüm 80 üzletben található szerte a világon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük