Nanoil – egészséges haj torna

A hajápolás néha egy játékra emlékeztet. Ott van ön a haj károsodás csapata ellen. Egy rossz mozdulat, és a hajának annyi: unalmas lesz, töredezett, túlsütött, vitalitás hiányban kezd szenvedni és kezd kihullani…a sérülések listája nagyon hosszú lehet. Még mielőtt elveszítené az egész szezont, válasszon egy olyan játékost, melytől reszketni fognak a játékosok. A hajolaj neve Nanoil. Ez a szezon vitathatatlan sztárja, mely minden téren győzelmet biztosít. A Nanoil segítségével megszabadul minden hajjal kapcsolatos problémától. Ez az olaj mindig első helyen áll a következő kategóriákban: haj ápolása és regeneráció.

Nanoil nem köt kompromisszumot hajápoló termékeinek előállítása során. A cég a minőségre és a természetes összetevők erejére összpontosít, különösen az olajokra, melyekre gyógyító elemként és szépítő termékek formájában tekintenek már évszázadok óta.

De a  Nanoil ereje nem itt ér véget. Ahhoz, hogy legyőzze az ellenséget, először meg kell tanulnia a gyengeségeit. Ezért a Nanoil három verzióban kapható, mindegyik más hajtípushoz alkalmazkodik, másrészt – porozitáshoz.

A porozitás típusokat az alábbi módon lehet megkülönböztetni:

 • alacsony – az alacsony porozitású hajnak szorosan kötött kutikula rétege van egymást átfedő pikkelyekkel.
 • közepes – a közepes porozitású haj lazább kutikula réteggel
 • magas – a magas porozitású haj esetében, a kutikulában hiányosságok és lyukak vannak

A porozitás mindhárom típusának sajátos szabályai vannak, ezért az alacsony porozitású haj másképpen néz ki és viselkedik, mint a magas porozitású hajszálak. Ezért logikus, hogy minden hajtípus eltérő ápolást és különböző összetevőket igényel.

A Nanoil mindhárom porozitás típushoz alkalmazkodik, így három féle olaj verzió kapható. Mindegyikük jól kiegyensúlyozott és precízen előállított ahhoz, hogy azt biztosítsa a hajnak, ami az erős növekedést, szép, egészséges és ragyogó hajat szorgalmazza.

Továbbá, a Nanoil minden hajjal kapcsolatos problémát megválaszolja. Nem csak táplál és szépít, de mélyen regenerál. Nap, mint nap, a Nanoil eltünteti haj problémáit. Ez hogyan lehetséges? Ahhoz, hogy ezt megmagyarázzuk, egy rövid leírást kell bemutatnunk mindhárom Nanoil hajolajról.

Haj olaj - Nanoil

Nanoil hajolajok – csapat bemutatása:

Nanoil alacsony porozitású hajra

Ez a hajtípus többnyire könnyed anyagokat kíván meg, amelyek nem terhelik le feleslegesen a hajat. Az alacsony porozitású hajszálak sűrűk és kemények, hiányzik a volumen, a fejbőr gyakran túl sok faggyúmirigyet termel, ami nehéz rétegben fedi a hajat. Az alacsony porozitású túl hosszú és nehéz haj túlzottan kezd kihullani. Ezért fontos megfelelő ápolást nyújtani nem csak a hajnak, hanem a fejbőrnek. A Nanoil szilikonoktól, parabénektől és egyéb komodóképzőktől mentes. Nem csak javítja és lágyabbá teszi a hajat, hanem gondoskodik a fejbőr regenerációjáról, megtisztítva és ápolva azt. Ennek eredményeként a hajszálak megemelkednek és volument nyernek.

Nanoil közepes porozitású hajra

Ez a hajtípus egy kicsivel több támogatást igényel a kezelés során. A közepes porozitású haj kutikulái emelkedettek, aminek köszönhetően könnyen felszívják a különböző elemeket, beleértve a méreg és szennyező anyagokat. Oda kell figyelni, hogy mit használunk az ilyen hajtípus esetében, mert a nem megfelelő ápolás inkább árthat, mintsem segít. A közepes porozitású hajszálak lehetnek szárazak, göndörök és egyhangúak, valamint kezdenek kihullani, ha nincsenek biztosítva a szükséges alapanyagok. A Nanoil omega-7 és omega-9-csoport zsírsavait tartalmazza, valamint számos olyan anyagot, amelyek fokozzák az olajok hatását. Kétségen kívül, a legfontosabbak: selyem (szépít és fokozza a haj rugalmasságát) és UV szűrő, ami véd a napfény káros hatásaitól.

Nanoil magas porozitású hajra

Ez a hajtípus rendkívül sérült és intenzív regenerációt igényel. Pikkelyei magasan megemelkedtek, ezért a haj elveszíti nedvességét, száraz, érdes és unalmas lesz. A hajszálak elveszítik erősségüket, vitalitásukat és ragyogásukat. A Nanoil remekül orvosolja az ilyen problémákat. A termék nem csak regenerálja a haj egész felületét a sérülések helyreállításával, hanem gondoskodik a fejbőr és haj megfelelő hidratálásáról és erősíti a hajhagymákat. A haj újra visszakapja egészséges megjelenését. Ráadásul – az arányosan kiválogatott természetes olajok védik a hajat egy mikroszkopikus réteget képezve, ami védi a hajszálakat a további sérülésektől. A Nanoil magas porozitású hajra összetétele a következőket tartalmazza: panthenol, keratin, lanolin, selyem és UV szűrő. Mindezen összetevők segítik a természetes olajok működését, csillogást, puhaságot, rugalmasságot, regenerálást és védelmet biztosítva a naptól.

Nanoil a világ legjobb játékosa. Teljesíti a szép és egészséges hajról képzett álmokat, a haj gyökerétől a végekig. Csupán ki kell választania a legjobb játékost, mely a győzelemig elkísér.

16 Komment “Nanoil – egészséges haj torna”

 1. Olívia

  Sajnálom, hogy csak nemrég ismertem meg ezt az olajt

  Válasz
 2. Lili

  A fodrászom ajánlotta az olajt, amikor az elkezdett hullani és nagyon jónak bizonyult. Többé nem hullott és gyorsabban nőtt. Baba hajat is észrevettem, tehát valószínüleg megint megrendelem.

  Válasz
 3. Iza

  Összetétel szempontjából szerintem ez a legjobb olaj a piacon

  Válasz
 4. Kátya

  Ez az egyetlen termék, ami sikeresen segített. Egy évvel ezelőtt komoly gondjaim voltak a hajhullással. Szószerint mindent kipróbáltam, de semmi sem segített. Ez volt az utolsó esélyem, és úgy tűnik bevált! De legalább néhány hétig kell rendszeresen hazsnálni.

  Válasz
 5. Patri89

  Én háromszor hetente használom samponozás előtt. Már a palack felénél láthattam a hatásokat! A hajam nem hullott és, ami még fontosabb, gyorsabban nő! Miután végeztem a második palackkal a probléma teljesen eltűnt, a hajam pedig sűrűbb és erősebb. Egyetlen hátránya, hogy drága, de mint kiderült annál hatékonyabb! Minden eddigi termék pénzkidobás volt, mert semmit sem segítettek. Melegen ajánlom.

  Válasz
 6. Ágnes

  Kellemes illat, a hajam pedig nem csak erősebb, hanem jól néz ki és hihetetlenül csillogó! Továbbá sok babahajam van! Lehet, hogy egy picit drága, de megéri!

  Válasz
 7. Szilvia

  Az a legjobb, hogy azt vásárolhatod meg, amelyik kell, mert az olaj több hajtípusnak felel meg. Nem hiszem, hogy van még olyan kozmetikum, ami a haj porozitásának megfelelne

  Válasz
 8. Mari

  Sokat segített a zsíros fejbőr problémámmal

  Válasz
 9. Emi S

  Hajam olajozásakor imádom a lenmagolajat használni

  Válasz
 10. Gabriella

  Az olajnak köszönhetően a hajam gyorsan visszanyerte jó állapotát (nanoil magas porozitású hajra). Hajam erősebb, és új babahajt is észrevettem. Továbbá sokkal jobban néz ki és könnyebb stilizálni! Legjobban a csillogása tetszik! Ne habozz, próbáld ki 😉

  Válasz
 11. Natko

  szerintem a közepes porozitású hajrí tpust megrendelem, mert a hajam pont olyan, mint amilyennek a honlapon bemutatták. Talán nem fog többé göndörödni

  Válasz
 12. Mia

  a maga sporozitású hajra verziót használtam és sokat segített a haj állapotán. Most a közepes porozitású hajra verziót használom és ez lett a kedvencem!

  Válasz
 13. Malaga

  az összetétel nagyszerű, viszont az ára eltántorító

  Válasz
 14. AlexaM

  a cikknek köszönhetően végre tudom, milyen típusú a hajam 😀

  Válasz
 15. Niki 123

  Továbbra is meg kell győznöm magam, hogy elkezdjem használni az olajokat….az aggaszt, hogy milyen sokáig kell mosnom a hajam, hhogy teljesen kimossam. Amikor ricinus olajt használtam egész éjszakámba telt kimosni, talán egymás után 5ször

  Válasz
 16. Meli

  Nekem magas porozitású hajam van, de én vagyok a hibás 🙁 sokáig fehérítem a hajam és szinte minden nap egyenesítem, most pedig borzalmas. Egy ideje szeretném kipróbálni az olajokat

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük