Nanolash Szempillanövelõ Szérum – Egyszerûség és Hatékonyság

A legjobb szempillanövelõ szérumot keresed? Látogasd meg a véleményt tartalmazó rangsort és a vezetõ kutatásokat fogyasztói tesztekkel. Azt fogod olvasni, hogy „a szérum magas helyezését a hatékonyságának, könnyû alkalmazásának, biztonságos formulájának és védelmének, amit a szemnek és a bõrnek biztosít, köszönheti”. Mirõl beszélünk? Nanolash szempillanövelõ szérumról, amely számos nõ kedvence.

Szempillanövesztő NanolashVélemények a Nanolashról egyértelmûen azt jelzik, hogy ez a termék sok nõ kedvence. Az internetet elárasztották pozitív értékeléseikkel. Különösen kiemelték a termék hatékonyságát (látható hatások már néhány hét után), elérhetõségét, kedvezõ árát, jó összetételét és legfõképpen az összetett mûködését  amit a széles kiterjedésû kutatások is megerõsítettek. Mi rejlik a szempillanövelõ szérum hatékonysága mögött? Érdemes –e beépíteni a mindennapi ápolásba?

NANOLASH MUTATÓI

Kapacitás: 3 ml
Típus: szempillanövelõ /serum
Állaga: színtelen, folyékony gél
Felvitel: szemhéjtus, vékony ecset

Ajánlott: gyenge, finom, rövid és láthatatlan szempillák
Nem ajánlott: kiskorúnak, terhesség alatt, szoptatáskor

Nanolash szérumot mindenki használhatja, kortól függetlenül. Ráadásul a szérumot a látássérültek is használhatják, akik kontaktlencsét viselnek, mûszempillákat vagy rendszeresen sminkelik magukat. Komoly szembetegségek, radio- és kemoterápia esetében ajánlott orvossal konzultálni a használat elõtt.

Használat: smink lemosás után az arcról és szemrõl, vigyük fel a szérumot a felsõ szemhéjvonalra, ahol a szempilla találkozik a bõrrel; néhány perc alatt felszívódik és aktiválja az összetevõket, amelyek stimulálják a szempillák növekedését (nanolash.hu)

A Nanolash szérum tényleges elõnye a használata. Azon nõk számára, akik megszokták a szemhéjtus használatát, nem fog gondot okozni. Az ecset egy pontos mozdulatával elegendõ lefedni a bõrt a szempillák tövénél a színtelen termékkel. A szérum használói kiemelik, hogy nagyon könnyû a használat és a Nanolash értékelési között is fel van sorolva ez a tulajdonság.

Mûködése: látványos hosszabbítás, sûrítés, szín javítás, védelem a káros tényezõktõl, vastagítás, sötétítés és a szempillák erõsítése.

A Nanolasht szinte egyöntetûen elismerték, mint a legjobb szempillanövelõ szérum. A gyártó javaslata szerinti rendszeres használat láthatóan erõsebb szempillákat eredményez a kezelés elsõ heteiben. Egy hónappal* késõbb, a pillák kétszer hosszabbak. A hat hónapos Nanolash kezelés jelentõs fejlõdést biztosít a szempillák állapotának, meghosszabbításának és látványos hosszának.

* Az elsõ eredmények többé kevésbé az elsõ hónap után láthatóak. Minden attól függ, hogy milyen a szervezet egyéni hajlama és annak fogékonysága a termék összetevõire, valamint a pontos és rendszeres alkalmazása.

20 Komment “Nanolash Szempillanövelõ Szérum – Egyszerûség és Hatékonyság”

 1. Eri

  Sok pozitív véleményt olvastam a szérumról, biztos van benne valami különleges 😉

  Válasz
 2. Nelli27

  A kozmetikusom ajánlotta, annak ellenére, hogy műszempillát viselek. Így a saját pilláim nem fognak sérülni és gyengülni.

  Válasz
 3. Mia T.

  Kár, hogy nem tudok előtte és utána képeket mutatni. A hatás elképesztő! Ajánlom, mert én imádom!

  Válasz
 4. emi w

  Az utóbbi időben rávettem magam, hogy használjam a szérumot és meglepődtem, milyen hosszúak lettek a szempilláim. 😉

  Válasz
 5. Csillag

  megveném, ha tudnám, hogy rendszeresen fogom használni XD

  Válasz
 6. Emese

  Sajnos, az én szempilláim nagyon érzékenyek, ezért két egymás utáni napon se tudnám használni. Még a ricinusolaj sem volt jó.

  Válasz
  • Beáta

   A ricinusolaj a nem túl érzékeny szemet is irritálhatja. Ezenkívül, a ricinusolajnak más célja van, míg a szempillanövelő szérum különböző laboratóriumi teszteken esett át. Nem tudom, hogy milyenek a többiek, de ez gyengéd a szemre és a bőrre.

   Válasz
 7. Teri

  Én most kezdem a kezelést! Izgatottan várom!

  Válasz
 8. hanna_s

  Nem gondoltam, hogy ugyanolyan hatása lesz, mint a műszempilláknak, de meglepődtem, és biztos vagyok benne, hogy ez a szérum lecserélheti a műszempillát.

  Válasz
 9. Virág

  A revitalash nem hozott kielégítő eredményeket. Most azon gondolkodom, hogy megveszem a nanolash-t, hisz nem annyira drága és várhatóan jó eredményeket nyújt.

  Válasz
 10. Mila

  kicsit drága, de biztosan megéri

  Válasz
 11. Alexandra

  érdekesnek hangzik, de én továbbra is jobban szeretem a szempillaspirál és szérum az egyben terméket 🙂

  Válasz
 12. Teri

  Nem hiszem, hogy a szempillaspirál úgy meghosszabbítja a szempillákat, mint a szérum.

  Válasz
 13. eliza

  ugyanez a hatás elérhető a ricinus olajjal, csak napi szinten kell használni

  Válasz
  • Tami

   Én ricinusolajt használok, de nem rednszeresen. Ezért talán nem számíthatok különleges eredményekre 😉

   Válasz
   • raincloud

    az olajtól a szememim olyan pirosak, mint a nyúlnak ;/

    Válasz
 14. Márti

  a barátnőim használják a szérumot és látni a különbséget. Meghosszabbította a szempillákat.

  Válasz
 15. adél1991

  Én három héttel később tapasztaltam az eredményeket. Az kellemes meglepetés volt 🙂 Ez az első szempillanövelő szérumom, ezért lehet, hogy mást is kipróbálok. Mindenesetre ennek jó hatása van.

  Válasz
 16. liz_bea

  Tudom, hogy a piacon sokkal drágább szérumok vannak, de ez sem olcsó.

  Válasz
  • m.j.

   Egy olcsó szérumtól nem várhastz el jó minőséget és kiváló teljesítményt.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük