Nivea Cream – Gyengéd Tápláló Krém Minden Bõrtípusra

nivea.jpgAz elmúlt hetekben a bõrápoló krémek közül a Nivea termék áll a toppon – gyengéd tápláló krém Nivea Care. Ez a márka egy új terméke, mely minden bõrtípusra való. Innovatív formula, nagyszerû állag, univerzális és biztonságos – ez csak néhány a sok jó tulajdonság közül, amelyekrõl lent olvashatunk.

NIVEA Care Nourishing Cream forradalmian új megközelítést kínál a bõrápoláshoz. Nehéz intenzív táplálást nyújtó krémet találni, amely egyben gyorsan felszívódik. Nivea garantálja, hogy a kínálatukban szereplõ krém könnyû állagú, nem okoz zsíros hatást és nagyon hatásos. Ez hogyan lehetséges?

A Nivea Nourishing Cream titka a könnyû hydro viaszos technológiájábanrejlik. Ennek köszönhetõen a krém finom és gyorsan felszívódik, mert a hydro viaszok közvetlenül a bõrben olvadnak el. A bõr azonnal érintésre frissebb, hidratáltabb, tápláltabb és puhább.

Nivea kiemeli, hogy a Nourishing Cream minden bõrtípusra tökéletes – jól hidratálja a száraz bõrt és jól táplálja a zsíros bõrt. A krém nem képez zsíros hatást, nem terheli le a bõrt és nem okoz irritációkat . Mondható, hogy úgy mûködik, mint egy vastagbõrû tápláló kabát.

Light Nourishing Cream Nivea Care nem csupán mindenkinek ajánlott, hanem univerzális használatra való. Napközben lehet használni, éjszaka is lehet hagyni és smink bázisként is jól mûködik. A jól felszívódó képessége miatt használata korlátlan, mindjárt a felvitel után eltûnik.

Mélyreható táplálás és könnyû formula a fejlesztés erénye a fogyasztói készítmény iránti törõdéssel. A Nivea Care Creamben nincsen paraffin viasz, ezért nem tömíti be a pórusokat és nem terheli le a bõrt. A termék esetében nagy gondot fektettek a megfelelõen hidratáló összetevõk választékára- glicerinben, természetes Shea vajban, zsírsavakban és növényi olajokban gazdag.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük