Ovális Ecset – Innovatív és könnyû?

ov-aacute-lis-ecset.jpgSzámos smink technika van és még több termék különbözõ tulajdonságokkal. Annyi módja van a sminknek ahány nõ van. Azonban az innováció épp, hogy közeledik. A klasszikus szivacsnak és ecsetnek konkurenciája van a smink ecset formájában. Az ovális ecset viharként meghódította a boltokat és a nõk szívét, mint a legjobb megoldás a smink felviteléhez. Mi a valóság?

Forradalmi smink technika

Ez az új technika a smink termékek felvitelében néhány hónappal ezelõtt mutatkozott be a piacon, de továbbra is meglehetõsen ellentmondásos. A púder felviteléhez használatos ecsetek gyorsan szereztek követõket azok közül, akik szeretik az újdonságot az eszközök között, de ugyanakkor erõs ellenzõi is vannak. Azonban, az fontos, hogy e smink ecsetek között annyi vita merült fel, hogy igazán forradalomról beszélhetünk a sminkben.

Márkák érdeke a világ minden tájáról

A smink ecsetek elõde valószínûleg az Artis, a márka, amely az elsõ ecsetet készítette el ún. Artis Beautiful Makeup Brushes. Jelenleg ezek az egyik legkívánatosabb ecsetek a smink világában – elegánsak, precízek, jó minõségûek és különbözõ formájuk van. MAC Cosmetics úgyszintén megjelenítette a kerek ecsetet Masterclass Brush és ezek különbözõ méretekben kaphatóak. A két márkán kívül van egyéb gyártó, amely bemutatta alapozó ecseteit és most válogathatunk a a O! Wow Brush, My Beauty Tool Brush, Dresslink brushes, BeBella Cosmetics és egyéb olcsó hasonmás közül.

Az ovális ecset jellemzõi

A smink ecseteknek sok jó tulajdonsága van, de ugyanakkor néhány hibája. Nehéz megmondani, melyik melyik, mert míg az egyik személy minõségnek tekinti, a másik hibának. Az ovális ecsetek nagyszerûek többnyire nedves kozmetikumok felviteléhez mint az alapozó, korrektor, bronzosító, krémes szemhéjfesték és pírok. Hosszan ívelt nyelük van, mely lényegesen megváltoztatja a smink technikát. Egyesek szerint megkönnyíti a használatot, míg mások szerint egyáltalán nem jobb. Szoros sörtéjû, az ovális ecset típusától és a márkától függõen inkább kerek vagy ovális lehet, rövidebb vagy hosszabb, keményebb vagy puhább. A smink egész technikája arcmasszázsra emlékeztet körkörös mozdulatokban egy masszírozóval hosszú nyélen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük