Peter Thomas Roth – Hatékony Termékek Problémás Bõrre

peter-thomas-roth.jpgTöbb mint 20 éve mûködõ Peter Thomas Roth márka a kozmetikumok világ piacán az egyik legexkluzívabb termékcsalád a bõrápolás számára. A hagyományt és a bõrápolás régi módszereinek elismerését kombinálja, de ugyanakkor az innovatív összetevõket és a modern technológiát. Melyek a márka jellemzõi? Milyen termékeket kínál? Olvasd lent.

A magyar márka története 1993-ba nyúlik vissza, amikor Peter Thomas Roth úgy döntött, hogy kozmetikum céget alapít. Inspirációjaként állítólag a SPA központban végzett nyugtató és gyógykezelések szolgáltak, amely családi tulajdonban állt. Roth célja fejleszteni ezeket a módszereket és jó minõségû csomagolásba helyezni. Szoros kapcsolatban a hagyományos módszerekkel, természetes alapanyagokkal, innovatív modern gyártási technológiák használatával, hihetetlenül hatékony kozmetikumokat sikerült létrehozni.

Ez a bõrápolási érdeklõdés akkor virágzott Peter Rothban, amikor a saját bõrproblémáira kereste a megoldásokat. Elõször a legnagyobb gondokat a pattanások okozták, majd az idõ múlásával az öregedés elsõ jelei csatlakoztak. Roth úgy döntött, hogy megtalálja a leghatékonyabb megoldást a tökéletlenségekre és bõrproblémákra, amelyeket gének okozzák, külsõ tényezõk vagy kor . Így jött létre Peter Thomas Roth kozmetikai márkája.

Peter Thomas Roth kozmetikumok minõségének jellemzõi a magasan koncentrált hatóanyagai, amelyek a lehetõ legjobb megoldásként szolgálnak a ragyogó, sugárzó, regenerálódott és egészséges bõrért. A márka tulajdonos bevallása szerint nem járnak rövidebb utakon, minden kutatás és gyártási folyamat hosszú, fárasztó és kemény. Roth folyamatosan utazza a világot és új összetevõket keres a termékeihez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük