THE BALM – Kozmetikumok Retro Stílusban Igazi Pin-up Lányoknak

the-balm.jpgGyönyörû lányok az 50-es évek Amerika poszterein – édesek, szexik, aranyosak – ezeket a képeket használta fel a The Balm Cosmetics termékein. Már néhány szezonon keresztül megszakítás nélkül tart a retro kozmetikumok trendje, ezért nem csoda, hogy a The Balm kozmetikumai viharként meghódították a piacot. Mit kínál ez a márka?

The Balm Amerika egyik legfiatalabb kozmetikai márkája. USA –ban 10 éve mûködik. A márka alapítója Marissa Shipmanúgy döntött, hogy kísérletezik egy picit a kozmetikumokkal ahhoz, hogy egy tökéletes terméket készítsen a bõre számára. Elolvasott néhány útmutatót a kozmetikumok létrehozásával kapcsolatosan és konyháját egy laboratóriummá változtatta, ahol létrehozta az elsõ klasszikus balzsamot (innen ered a márka neve). Néhány sikeres kísérlet után, Shipman egy szakértõt vett fel, megtervezte a csomagolást és elkezdte gyártani az aranyos The Balm termékeket.

Ikonikus retro kozmetikum The Balmtól

A The Balm kozmetikumok sikeresen bemutatják az utat a hasonló termékek számára és mindez a kivételesen jó minõségû kozmetikumnak és érdekes tervezésû, 50-es évekre emlékeztetõ csomagolásnak köszönhetõ. A csomagoláson gyönyörû pin-up lányok vagy az akkori idõkre emlékeztetõretro illusztrációk a könyvekbõl láthatóak.

A The Balm Cosmetics retro stílusa nem az egyetlen érdekessége a csomagolásnak, mely az 50-es évekre emlékeztet. A márka nagyon eredeti neveket használ, melyek visszatükrözik a The Balm személyiségét. A néhány évtizeddel ezelõtti trendekre való visszatérés a márka titka. A The Balm szexi, romantikus, komolyság és dac keveréke, és lent felsorolunk néhány példát:

  • „Read my lips”,
  • „Down boy”,
  • „Prom Queen”.

A The Balm kozmetikumai olyan termékek, melyek népszerûsége igazán meglepõ. A márka legnagyobb bombája nyílván a Mary Lou Manizer, azaz ikonikus kiemelõ. Mindjárt utána a legtöbbet eladott termék a három kiemelõs paletta, The Manizer Sisters. Ugyanakkor nagyon népszerûek a szemhéjfestékek és arcpírok (pl. Hot Mama, Cabana Boy, Frat Boy), átlátszó púder Sexi Mama ésszemhéjfesték paletta Nude Tude.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük