Új Alapozó L’Oreal True Match

l-oreal.jpgAz új L’Oreal True Match alapozó minden nõnekajánlott, különösen azoknak, akiknek érzékeny vagy száraz a bõre és különös védelmet igényel télen. A kozmetikum glicerint és E és B vitaminokat tartalmaz. Elsõ az összetevõk közül, a glicerin hidratálja a bõrt, biztosítja a kényelmes érzést, enyhíti a száraz bõrt és megelõzi a fagyást. Az E vitamin késlelteti a bõr öregedési folyamatait és simítja a ráncokat, míg a B5 vitamin csillapítja az irritációkat és gondoskodik a bõr megfelelõ állapotáról. L’Oreal True Match alapozó különleges pigmenteket tartalmaz, melyek ragyogó és természetes megjelenést biztosítanak a bõrnek. Továbbá biztosítja az arcbõr megfelelõ arcszínét télen. Ráadásul az alapozó összetételében esszenciális olajokat találunk, melyek megkönnyítik a felvitelt, kiegyenlítik az arcbõr színét és kellemesebbé teszik a viselést. Továbbá megelõzi az epidermisz sérülését, védi a bõrt az UV sugaraktól és az alacsony hõmérséklettõl.

A L’Oreal, True Match új alapozót nagyon könnyû használni. A csomagolásban található egy kis pumpa, mellyel megfelelõ mennyiségû kozmetikumot lehet adagolni. Tegyél egy adag alapozót a kezedbe, így a termék mûanyag formát vesz fel, és sokkal könnyebb lesz a felvitel. A kozmetikumot oszlasd szét egy szivaccsal vagy egy laposabb kefével. Az alapozó könnyû adagolásához a kefe legyen tiszta és száraz. A termék egy rétege már elegendõ a professzionális smink elkészítéséhez és elegendõ az összes tökéletlenség lefedéséhez (elszínezõdések, szem alatti sötét karikák, foltok vagy seprûvénák).

L’Oreal True Match alapozó kilenc árnyalatban kapható: Nude Ivory, Vanilla, Rose Beige, Nude Beige, Nude Sand, Honey, Golden Beige, Golden Natural és Golden Sand. A gyártó bevallása szerint minden szín tökéletesen alkalmazkodik az arcszínhez. Az árnyalat könnyebb kiválasztásához a gyártó egy speciális alkalmazást mellékelt. Ezzel beállíthatód a tónust és a bõr árnyalatát és hozzáillesztheted a tökéletes alapozót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük