Vastag szemöldök stilizálása – Hogyan csináljuk?

smink.jpg Vastag, természetes és egy kicsit egyenetlen szemöldök volt az elmúlt szezon slágere. Nem elég csak kifésülni egy különleges kefével. Fontos színes és ápoló kozmetikumokat használni a szemöldökre, hogy még szebbek és divatosabbak legyenek. Hogyan ápoljuk a vastag szemöldököt és milyen termékeket használjunk?

A szemöldök, mint a szempillák, két alapvetõ feladatot tölt be. Elõször is megszépíti a nõ arcát (másrészrõl akár el is torzíthatja az arcot), szép szem keretet ad és kiemeli az arc elõnyös részeit. Másodszor, védõ tulajdonságai vannak; megállítja a verejték, a víz és a szennyezés bejutását a szembe és megakadályozzák az irritációt. Minél vastagabb és hosszabb a szemöldök, annál jobb. Miért? A vastag és jól ápolt szemöldök azt jelenti, hogy jól ismerjük a legújabb kozmetikai trendeket, tudjuk, hogyan használjuk a csipeszt és egyéb kozmetikai és sminkeszközt. Mi a helyzet azokkal a lányokkal, akikkel az Anyatermészet nem volt olyan nagylelkû? Van néhány hasznos trükk.

A szemöldök alsó és felsõ széleit húzzuk ki ceruzával. A kozmetikum árnyalatának ugyanolyan haja kell, hogy legyen, mint a hajadnak – ugye nem szeretnél egy képregény figurára hasonlítani? Tölts több idõt a szemöldököd alsó szélével, mert ez határozza meg az igazi formát. A szemöldökpor segít a szemöldök hiányainak kitöltésében. Az új „szemöldököt” húzd ki olyan irányba, hogy összhangban legyen a hajnövekedéssel. Használj kiemelõt vagy világos korrektort, hogy kihangsúlyozd a belsõ szemzugát, a homlok gerincet és a szemöldök széleit. Ilyen módon a szemeid nagyobbnak tûnnek és 3D hatást kelt a szemeid és szemöldököd körül. A tökéletes befejezéshez, fésüld ki a szemöldököd egy kefével és kend be egy tartós átlátszó géllel.

Egy másik módja, hogy vastagabb legyen a szemöldököd a ricinusolajos kezelés. A terméket be kell dörzsölni a bõrbe ahhoz, hogy stimulálja a hajnövekedést. Óvatosnak kell lenned a ricinusolajjal, ne hogy a szembe kerüljön, mert irritációt okozhat. Egyes emberek számára hajhullást okozhat, beleértve a szemöldököt is. Az azonnali hatástartós szemöldök sminket eredményez. Mégis, sokkal drágább és hosszabb kezelés, ami a bõr és a szem irritációjához is vezethet. A kozmetikus pigmenteket ültet a bõr alá – teljesen biztonságos termék, amelynek színe megegyezik a hajad természetes színével. Az eredmény hat hónapig látható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük