Orientana Arckrém – Maszk Papayával

orientana.jpgOrientana az egyik legértékeltebb márka a bõrápoló cégek között és fõ célja hatékony, biztonságos és legfõképpen természetes kozmetikumot kínálni a fogyasztóknak. Az egyik ilyen termék a papayás arcmaszk, ami az elszínezõdött bõrre ajánlott. Milyen ez a termék?

Orientana Arckrém Maszk egy könnyed gél állagú termék, ami az arcmaszk és a krém intenzív tulajdonságait kombinálja (pl. jó felszívódás). A papayás arcmaszk Orientana termék, ami különösen az elszínezõdéssel küzdõ problémás bõrre ajánlott.

Hogyan mûködik?

A gyártó garantálja, hogy a papayás arcmaszk multi dimenzionális tulajdonságokkal bír – védi a bõrt, hámlasztja az elhalt hámsejteket, táplál (ásványoknak és vitaminoknak köszönhetõen)simít és tisztít. Azonban a krém legfontosabb tulajdonsága, hogy eltávolítja az elszínezõdéseket, a bõrelváltozások kevésbé láthatóak és kifehéríti a ráncokat.

Mit találunk az összetevõk közül?

A kozmetikum összetétele alapvetõen természetes papayakivonaton alapul, ami további összetevõkkel dúsított.

Papaya számos kozmetikai tulajdonságot tartalmaz és a természetes papaya arcmaszkokat évek óta Ázsiában használják. Ez a gyümölcs C, E vitaminban, folsavban, magnéziumban, káliumban, cinkben, és még sok más természetes antioxidánsokban gazdag. Továbbá papaint, hámlasztó enzimet tartalmaz, ami védi a bõrt a felesleges melanin termeléstõl és fehérítõ tulajdonsággal bír.
Tibeti zab , azaz az Orintana arcmaszk további összetevõje, ami ásványokban, vitaminokban és szilikonokban gazdag. A zab kivonat simább hatást és rugalmasságot biztosít, de ugyanakkor gondoskodik a bõr megfelelõ hidratálságáról.

Hogyan használjuk?

A papayás Orientana arcmaszk nagyban eltér a többi bõrápoló terméktõl ebben a kategóriában. Tiszta arcon kell hagyni kb. 20 percig alvás elõtt, mint a krémet. A gél maszk kis mennyiségét arc masszázshoz lehet használni beleértve a száj és ajak területét, majd hagyni kell, hogy felszívódjon. A papaya maszkot nem kell leöblíteni, ami a legfontosabb különbség a használatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük