6 trükk a tökéletesen hihetetlen szempillákért

A hosszú, bájos és legyezőszerű szempillák vonzzák a tekinteteket – ez az, amire reggel felébredve mindenki vágyik. Sajnos a legtöbbször a valóság nagyon más. Hadd osszuk meg most veled a figyelemfelkeltő, hosszantartó, tökéletes szempillák titkát. Melyik szempillaspirált használjuk, hogyan használjuk, milyen erősítőt használjunk a hosszú és tökéletes pillák érdekében? A sminkmesterek életmentő trükkjeire vagy kíváncsi? Itt van minden amire szükséged lehet. Jó olvasást!

1. Ívelt pillák az igéző tekintet jegyében.

Mi tényleg értjük a szempillagöndörítő használata mögött álló indíttatást, csak egyszerűen nem tartjuk jó ötletnek. Ennek a trükknek hála a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek majd, ezáltal a szem is nagyobbnak fog mutatkozni. Sajnálatos módon azonban ez a technika megtöri és roncsolja a szőrszálakat. Tehát inkább dobd be a fiókba az eszközt, és vegyél elő egy szempillaspirált. Az első réteg felhelyezése után az ujjaiddal told felfelé a szempilláidat. Majd jöhet még egy réteg. Így ugyanazt a végeredményt kapod majd mint a göndörítő által.

2. Ha úgy érzed nem élhetsz szempilla göndörítő nélkül..

…, mert a szempilláid minden göndörséget mellőznek és ráadásul merevek is, használd alkalomszerűen, és akkor se nyomd túl sokáig. Ne vesd be túl gyakran, mert a szálak automatikusan el fognak vékonyodni, az állapotuk csak egyre rosszabb lesz. Ha valami tényleg hatékonyra vágysz, kérj szempilla lifting kezelést a kozmetikusodtól. Ez majd jó néhány hétre megadja neked a kellő tartást.

Megjegyzés: nem kell annyira megnyomod a göndörítőt. Ha túl erősen vitelezed ki, nagy a valószínűsége, hogy kárt teszel benne. Óvatosan nyomd össze a göndörítőt és tartsd úgy néhány pillanatig, közben ne pislogj.

3. Szempillanövesztő szérum – erősítés a jobb szempillák érdekében.

Ha mindig is zavartak a vékonyka szempilláid, ráadásul mára a göndörítővel is meggyötörted őket, akkor itt az ideje a revitalizációnak. Szerencsére létezik olyan termék, amely egyszerre erősít, egészségesebbé és lenyűgözőbbé is teszi a pillákat. Használd a szempillaszérum rendszeresen. Ehhez mindössze néhány plusz másodpercre van szükséged lefekvés előtt. Gyorsan profitálni fogsz belőle. Mi a helyzet a pillákkal? Azok hamar kétszer olyan hosszúak, vastagok, erősebbek és sötétebbek lesznek. Egy jó szempillaszérum a lehető legjobb trükk a vékony és rövid szempillákhoz.

4. A tökéletes pillák titka a jó szempillaspirál.

Válassz könnyű, egyszerűen felhelyezhető és csomósodásmentesen rétegezhető szempillaspirált. Az sem hátrány, ha a szempillaspirál kondicionáló összetevőket is tartalmaz, amelyek egyszerre ápolnak is. A legjobb termékek növelik a volument, vastagítják a szőrszálakat és az erősítés érdekében még növényi kivonatokat is tartalmaznak. Néhány szempillaspirál tényleg képes ösztönözni a szőrnövekedést!

5. Púderezd be a szempillákat a smink előtt. 

A sminkesek imádják ezt a trükköt. Nincs szükséged primerre sem a hihetetlen hatás érdekében. Egyszerűen csak egy laza fedőpúderre lesz szükséged, amelyet szét kell oszlatnod a szempillákon (persze előtte mindenképpen csukd be a szemed). Ezt követően spirálozz. Végeredményben a vastagabb és hosszabb szempillák garantáltak.

6. Ne sírj a pilláid után!

Nem kell, hogy a pilláid minden nap tökéletesek legyenek. Szeresd őket úgy, ahogy vannak. Igyekezz megtalálni a legjobban tápláló szérumot, amelynek a rendszeres használatáról nem szabad elfelejtkezni, mert ezáltal garantálható a valóban szembetűnő átalakulás. Így talán egy nap, már szempillaspirálra sem lesz szükséged.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük