Collistar Ti Amo 500, azaz Feltûnõ Kozmetikumok

collistar.jpgMi történhet, amikor egy kozmetikum márka autó márkával lép együttmûködésbe? Olyannyira valószerûtlennek tûnik, hogy nehéz lehet a Collistar és Fiat együttmûködését elhinni. Két független márka két teljesen eltérõ iparágban, az év elején egyesítette erejét és egy egyedi és váratlan terméket mutatott be -TI AMO 500!

Feltûnõ nõiesség és függetlenség

Collistar és Fiat együttmûködése olyan kozmetikai kollekciót mutatott be, amelyen mindkét márka logója szerepel. Ti Amo 500 a színek, függetlenség, optimizmus, természetes szépség és nõiesség robbanása egyben. A smink és az autó iránti szenvedély szokatlan kombinációja azonnal felismerhetõ a Collistar kozmetikumok ezüst termékcsaládjában. Mostantól az 500 sminkkel kifejezheted Fiat iránti szerelmed!

Mit kínál a Ti Amo 500 kollekció?

  • Csillogó Tekintet – ebben a kollekcióban a termékek palettájában a legmeglepõbb termékeket találjuk, melyek a legújabb smink slágerekre utalnak. Arcpír, kiemelõ és szemhéjfesték tripla erõ szükséges az egyenletesesen világító arc kontúrozáshoz.
  • Wet & Száraz Hatású Szemhéjfesték – autóipari inspirációk is megtalálhatóak a szemhéjfestékek között. Nem gyakori megoldás a szemhéjfesték kettõs hatásáért – szárazon használva a szemhéj kiemelésére, és a szín intenzitásához nedves ecset használata.
  • Selymes Hatás Szemhéjfesték – gyöngy szemsmink két árnyalata hatásos végeredmény eléréséhez az elsõ felvitel után a két márka egy másik javaslata. Az érzéki szemhéj kiemelés biztosítja a simaságot és a puhaságot.
  • Art Design Szempillaspirál – mindkét márka tervezése alatt készült szempillaspirál garantálja a határozott vonalat, csábító tekintetet és panoráma effektust.
  • Professzionális Szemhéjtus – a fekete szemhéjtus a termékcsalád újdonsága, intenzív fekete színt biztosít és precíz használatot az extrém glamour hatás eléréséért.
  • Instant Volumelong-Lastingshine Szájfény – az ultra fényes formula két új árnyalata, az egyik mikro gyöngyökkel gazdagítva, míg a másik extrém ragyogással.
  • “Mûvészet” a Szájrúzsnak – E vitaminban, méhviaszban és mangó vajban gazdag, tápláló termék külön a nõk számára, akik szeretik a piros bogyós gyümölcsök színét az ajkukon.
  • Bronzosító – a legújabb púder könnyed formulával, mely bársonyosan tökéletes és érzéketlen végeredményt varázsol az egyedi sminknek a Collistar és Fiat zászlaja keretében.
  • Fényes Körömlakk Gél Hatással – mindkét márka úgy döntött, hogy a kozmetikum palettát négy új, vidám és hosszantartó körömlakkal gazdagítja gél formulával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük